Mesajul transmis de fiica lui Victor Socaciu, după ce artistul a murit: "O inimă mare a încetat să mai bată"

 Dumba Gabriela
.

A murit Victor Socaciu! Încă nu a fost dezvăluită cauza morții artistului, dar se știe că se afla în spital de aproape o lună. Fiica lui Victor Socaciu a postat un mesaj emoționant pe Facebook pentru a anunța moartea tatălui său, la doar 68 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Victor Socaciu, muzician, compozitor, cântăreţ, chitarist, realizator şi prezentator TV, dar şi politician şi apoi diplomat, s-a stins din viaţă într-un spital din Bucureşti. Încă din luna septembrie starea sa de sănătate se agravase. 

4f72c15fb11fb_576514f72c15fb11fb_57651

„O inimă mare a încetat să mai bată. Un suflet nobil s-a ridicat la cer. Anunțăm cu nemărginită durere stingerea din viață a celui care a fost soț, tată, bunic, un artist de geniu și un simbol al dragostei de neam: Victor Socaciu. Dumnezeu să-l primească în Împărația Sa alături de cei drepţi!” a transmis fiica artistului, într-un mesaj postat pe Facebook.

Victor Socaciu a fost internat în spital 3 săptămâni în aprilie 2021, după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Artistul s-a vindecat, dar ulterior au apărut complicații la rinichi, știut fiind faptul că Victor Socaciu a suferit un transplant de rinichi.

Mesajul transmis de fiica lui Victor Socaciu, după ce artistul a murit

În luna august 2021, Victor Socaciu scria un mesaj pe pagina lui oficială de Facebook, în care le spunea prietenilor săi virtuali că se simte mai bine, deși se afla, în continuare, în covalescență. De asemenea, artistul a ratat evenimentul Brașov Folk Fest care a avut loc pe 28 august.

„Dragi prieteni, din păcate în ultima perioadă am avut câteva probleme de sănătate. Mă bucur să vă spun că acum sunt bine, dar încă în convalescență. Ca urmare nu voi putea participa la evenimentul de sâmbătă, 28 august, la Brașov Folk Fest. Vă îmbrățișez cu drag și vă asigur că ne vom revedea în septembrie! România cântă!', a scris Victor Socaciu acum câteva săptămâni, pe Facebook.

Citește și: Elwira și Mihai Petre, pictorial de familie, alături de cele două fiice, după Asia Express! Ce vor face cu marele premiu:„Vom investi…’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a convins-o Dan Capatos pe Andreea Antonescu să pozeze goală în PlayBoy:„Ea fugise de acasă’

În septembrie, Victor Socaciu a ajuns iar la spital

În luna septembrie, Victor Socaciu a ajuns de urgență la Spitalul Clinic de Nefrologie „Carol Davila' din București.

„Victor a fost internat la Carol Davila, până acum două săptămâni, a avut probleme cu rinchii, niște complicații, cu implantul, din cauza unor medicamente luate pentru alte afecțiuni.

I-au curățat rinichii de acele toxine, mi-a zis că i-au făcut un fel de spălare a rinichilor, o procedură care îți salvează viața. Acum, e acasă, slavă Domnului, e bine! Am și vorbit cu el acum trei zile, dar și cu soția lui, pregătim pentru luna noiembrie niște concerte', a declarat atunci o sursă din anturajul artistului, pentru Playtech.

Victor Socaciu a murit. Dializă. Diabet. Transplant de rinichi. COVID-19

În anul 2009, cântărețul a primit o lovitură dură. Din cauza diabetului care i-a adus grave probleme de sănătate, provocându-i insuficiență renală, Victor Socaciu a urmat diverse tratamente, ajungând la dializă.

După ce medicii i-au recomandat să facă un transplant de urgență, artistul nu a stat pe gânduri și s-a înscris pe lista de așteptare. Victor Socaciu a fost operat la un spital din Cluj, deîndată ce s-a găsit un set de rinichi compatibili cu organismul său.

Din păcate, corpul său n-a mai putut face față și astăzi, 27 decembrie, Victor Socaciu a murit.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton