A murit Romulus Sârbu, tatăl Oanei Sârbu. Primele cuvinte ale artistei: "Dacă mai aveai un pic de răbdare..."

.

Îndrăgitul actor de pantomimă Romulus Sârbu s-a stins din viață, la 86 de ani! Oana Sârbu a postat un mesaj cutremurător pe Facebook pentru a anunța decesul tatălui ei, tragedie care vine la mai puțin de un an de când artista și-a pierdut și mama.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


În doar doi ani, Oana Sârbu și-a pierdut ambii părinți. Ceea ce în urmă cu câteva zile era doar un zvon trist, a fost confirmat astăzi chiar de Oana Sârbu, care a anunțat moartea părintelui său, Romulus Sârbu.

„Te iubesc, poezie de om, sensibilitate și rafinament, spectacol de emoții și trăiri! Toată lumea te iubește. Dacă aveai încă un pic de răbdare, Al decorase brăduțul într-un fel care ți-ar fi plăcut tare…, a scris pe pagina sa de Facebook îndrăgita artistă.


Romulus Sârbu, născut la data de 3 martie 1935, a fost un îndrăgit actor de pantomimă, care și-a început cariera în urmă cu mai bine de 50 de ani.

Anul acesta, după o lungă perioadă de restricții, în care actorii au fost despărțiți de scenă și public, actorul a revenit în ropote de aplauze alături de Oana Sârbu la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase’. Spectacolul pe care cei doi l-au adus la viață s-a numit „Galele Savoy’ și a fost foarte apreciat de cei care au avut șansa să-l vadă.


Citește și: Șeicul Dubaiului îi va plăti fostei soții 650 de milioane de euro, după divorț.Ce se întâmplă cu cei doi copii

Citește și: Anamaria Prodan, acuzații grave către Reghe:„Dacă nu era mama, acum stăteam în stradă

Citește și: Motivul de scandal dintre Lavinia Pîrva și mama ei:„Măi, fetițo, tu ai o problemă

Oana Sârbu și tatăl ei, Romulus Sârbu, au fost la Te cunosc de undeva

În urmă cu câțiva ani, Oana și Romulus Sârbu au apărut împreună pe scena „Te cunosc de undeva' și au primit ropote de aplauze. Oana Sârbu a intrat în pielea personajului Gică petrescu şi a apărut pe scenă alături de tatăl ei, Romulus, care i-a dat viaţă personajului Romică.


Nu am mai fost împreună amândoi pe scenă', a spus atunci Romulus Sârbu.

„Mi-era dor de dumneavoastră. Ne-am văzut cu 10 ani în urmă şi îmi pare neschimbat. Eşti al doilea care vine cu tatăl în platou. Mă înclin', a spus atunci Aurelian Temișan.

Ozana Barabancea a completat „Oana e extrem de norocoasă că face parte dintr-o familie de artişti. A fost un moment unic'.


Mama Oanei Sârbu a murit anul trecut

Mama Oanei s-a confruntat cu probleme de sănătate grave, iar inima sa a încetat să bată în luna august a anului 2020.

Oana Sârbu și-a deschis sufletul în fața publicului său și a făcut câteva mărturisiri despre cea care i-a dat viață. Plină de emoție, a vorbit despre ultima lună din viața mamei sale, dar și despre faptul că legătura deosebită dintre ea și copiii săi continuă chiar și după moarte.

„O lună am încercat s-o salvez, dar nu s-a mai putut face nimic, împlinea 87 de ani. Eu nu pot să vorbesc despre mama.


O văd în fața mea, în spatele meu zâmbind, râzând, în cele mai frumoase haine ale ei.

Am și eu acasă câteva haine de-ale ei. O văd și în mutra fratelui meu, care seamănă leit cu ea! E acolo încontinuu! Comunic în altă dimensiune cu ea„, a povestit Oana în urmă cu ceva timp, la Prima TV.