A murit Ionuț Bereșoae, fostul fotbalist al lui Dinamo. Avea doar 31 de ani

.

Ionuț Bereșoae, fostul fotbalist al lui Dinamo și al lui Laurențiu Reghecampf la FC Snagov, a murit. Fiul marelui pugilist Marcel Bereșoae avea doar 31 de ani. El a fost găsit fără suflare, în mașina sa, care se afla în parcarea unui hipermarket.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Fiul fostului mare pugilist la categoria semigrea, Marcel Bereșoae, Ionuț Bereșoaie în Anglia, acolo unde se afla alături de familia sa, mama, soția și fetița în vârstă de doar 6 ani.


Vestea că Ionuț Bereșoae a murit a fost făcută pe rețelele de socializare luni seara de către prietenii apropiați ai fostului jucător de la Dinamo 2.

„Mult prea devreme (fostul jucător al FC Snagov). Ionuț Bereșoae, drum lin! Dumnezeu să aibă în grijă sufletul tău extrem de tânăr Incredibil oare ce mai înseamnă VIAȚA’, a transmis Răzvan Ardeleanu.


A murit Ionuț Bereșoae, fostul fotbalist al lui Dinamo

La scurt timp după moartea care era poreclit „George Foreman din Carpați’, a murit, Ionuț, soția și mama lui au decis să se mute din România în Anglia.

Tragedia s-ar ar fi produs după un meci de fotbal jucat de Ionuț Bereșoae pentru o formație de amatori din Anglia.

Conform Playsport, fostul jucător al lui Dinamo a fost găsit mort în mașină, în parcarea unui hipermarket, după ce familia a încercat să îl găsească timp de 8 ore.


Citește și: Zi de doliu pentru aviația militară

Citește și: Matilda Pascal Cojocărița, în doliu! Fostul ei soț, tatăl fiului ei, a murit

Tatăl lui a murit în urmă cu 14 ani

Fostul mare pugilist Marcel Bereșoae care a fost medaliat cu bronz european a fost diagnosticat cu gliombaston, tumoare malignă localizată în zona capului, după ce s-a lovit în urma unui scandal la un restaurant din București, acolo unde era bodyguard.

În 2007, cel poreclit „George Foreman din Carpați’ a pierdut lupta și a fost înmormântat cu onoruri în Cimitirul Belu.


Moartea tatălui său a, Ionuț a intrat în depresie: `„ Pentru mine, tatăl meu a fost un idol. Oamenii îmi scriu și după 13 ani de la moartea lui și îmi spun lucruri frumoase despre el. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care s-au gândit la tatăl meu, de la domnul primar și până la familia mea din Gherăești’ , spunea atunci Ionuț.


Autoritățile britanice au deschis o anchetă

În cauză, oamenii legii au deschis un dosar penal și fac cercetări în continuare pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a petrecut tragedia, astefl că nu este încă cunoscută cauza decesului.