A murit Frank Pesce, actorul din filmele Beverly Hills Cop şi Top Gun. Cauza morții

 Dumba Gabriela
.

A murit Frank Pesce, actorul care a apărut în primele două filme „Beverly Hills Cop', în „Top Gun', „Midnight Run' şi „Miami Vice'. Frank Pesce a murit pe 6 februarie, la vârsta de 75 de ani. El suferea de demenţă, scrie Variety.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Frank Pesce a murit pe 6 februarie, la Providence Saint Joseph Medical Center din Burbank, din cauza complicațiilor cauzate de demență, a declarat iubita sa, Tammy Scher.

EXCLUSIVE: Sylvester Stallone Tries His Hand On Cutting Pal’s Frank Pesce’s HairEXCLUSIVE: Sylvester Stallone Tries His Hand On Cutting Pal’s Frank Pesce’s Hair

Născut în 1946 la New York, cercul său de prieteni îi includea pe Sylvester Stallone, Tony Danza şi Robert Forster, printre alţii. Cunoscut pentru zâmbetul şi personalitatea sa jovială, Pesce a apărut pe ecran prima dată în 1976 ca invitat în „Police Story'. 

De-a lungul carierei, a apărut în seriale precum „Kojak', „Knight Rider', „Blue Thunder', „The Greatest American Hero', „Matlock', „Whos the Boss?' şi „The Master'. 

A murit Frank Pesce

Citește și: Mihai Mitoșeru și Noemi au fost surprinși împreună, la restaurant.Ce anunț au făcut

Citește și: Cine este Tania Alexandra, tânăra care l-a cucerit pe Kanye West la o petrecere, în Paris:„Am vorbit despre…’

Citește și: Cum a reacționat Dragoș Bucur, juratul de la Românii au Talent, când a fost nevoit să stea departe de familia sa:„Am făcut o criză’

Pesce a avut roluri mici în filmele lui Stallone „Rocky' şi „Paradise Alley', precum şi în „Flashdance'.

Rolurile sale cele mai cunoscute au fost în primele două filme „Beverly Hills Cop' în care Eddie Murphy a avut rolul principal.

În originalul din 1984 el a jucat rolul unui cumpărător de țigări în scena de deschidere; în continuarea din 1987, a portretizat un bandit pe nume Carlotta pe care Alex Foley (Murphy) îl acuză că este polițist.

Pesce a mai jucat rolul barmanului în „Top Gun' (1986) și cel al unui înțelept în „Donny Brasco' (1997).

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton