A murit Charlie Watts, bateristul trupei The Rolling Stones: „A murit în liniște, înconjurat de familie”

.

Bateristul trupei The Rolling Stones, Charlie Watts, a murit la vârsta de 80 de ani, pe 24 august. Anunțul a fost făcut de managerul său, care a dezvăluit motivele pentru care artistul a trecut în neființă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

A murit Charlie Watts, bateristul trupei The Rolling Stones. În anul 2004, acesta a suferit de cancer la gât, iar la începutul lunii august managerii trupei au anunțat că el nu va participa la turneul din Statele Unite, întrucât se recuperează. Acesta a fost supus unei intervenții chirurgicale care, însă, nu a fost specificată.


Citește și: Concurenții ASIA EXPRESS 3, păziți de bodyguardul celor de la Metallica, The Rolling Stones și Katy Perry / Ce spune Benny Boeckmans

Citește și: Lady Gaga a cantat cu Rolling Stones

Citește și: 50 de ani de la primul concert Rolling Stones

Citește și: Marianne Faithfull, fostă iubită a lui Mick Jagger, diagnosticată cu Covid-19. Cum se simte artista de 73 de ani, care a luptat în trecut cu dependența de droguri și cancerul de sân

Mai mult decât atât, la momentul respectiv, purtătorii de cuvânt ai The Rolling Stones au transmis despre Charlie Watts că a fost supus: „unei operații care a fost un succes, dar medicii au concluzionat că are nevoie de odihnă și recuperare.’ Aceștia au continuat și au rugat fanii să respecte intimitatea familiei bateristului, a membrilor trupei și, deopotrivă, a apropiaților.


A murit Charlie Watts din trupa The Rolling Stones. Avea 80 de ani

Vestea că a murit Charlie Watts a căzut ca un trăznet pentru toată lumea. Vedete mari din generația sa precum Paul McCartney și Ringo Starr de la Beatles și-au exprimat regretul, alături de Elton John și mulți alții. „O zi foarte tristă. Charlie Watts a fost cel mai bun baterist. Unul dintre cei mai stilați bărbați și o companie extrem de plăcută’, a scris Elton John la aflarea veștilor că Charlie Watts a murit.


„Anunțăm, cu deosebită tristețe, trecerea în neființă a iubitului nostru Charlie Watts. A murit în liniște, într-un spital din Londra, astăzi, înconjurat de familie’, se arată în declarația oficială. De altfel, impresarul său a menționat că era: „un soț, tată și bunic prețuit’ și „unul dintre cei mai mari bateriști ai generației sale’.


Paul Mccartney a spus despre Charlie Watts că era „un om deosebit, un baterist fantastic’ care era „de neclintit, ca o piatră’, în timp ce Ringo Starr le-a trimis membrilor familiei lui Charlie Watts gândurile sale bune. „Dumnezeu să te binecuvânteze, Charlie Watts. O să ne fie dor de tine, omule. Pace și iubire familiei’, a spus acesta.


Cine a fost Charlie Watts

Membrii trupei
The Rolling Stones au rămas în relații foarte bune, iar faptul că Charlie Watts
a murit a fost un șoc pentru toți. Bărbatul a crescut înconjurat de muzică și a
început să cânte la tobe în timpul liceului, chiar dacă a terminat specializarea
de design grafic. A intrat în trupă în anul 1963 și în autobiografia lui Keith
Richards se arată faptul că a fost cooptat cu greu.

„Pentru mine, Charlie Watts este ingredientul secret al acestei afaceri’ scria Keith Richards, despre colegul său de trupă.


Bărbații au avut
concerte în toată lumea, inclusiv în bucurești, iar cel mai mare spectacol a
avut loc în Rio de Janeiro, unde au participat 1.5 milioane de oameni. Membrii
trupei au luat parte la numeroase acțiuni caritabile și venituri considerabile
reieșite din vânzarea single-urilor lor au fost redirecționate către fundații
și alte astfel de organizații.