A murit actriţa Helen McCrory, cunoscută din serialul Peaky Blinders şi Harry Potter: "A murit aşa cum a trăit, fără frică"

 Dumba Gabriela
.

A murit actriţa Helen McCrory, celebră pentru rolurile din „Peaky Blinders', „Harry Potter' sau „Skyfall”. Actrita a murit de cancer la doar 52 de ani, anunțul fiind făcut de soţul ei, actorul Damien Lewis.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Helen McCrory şi Damien Lewis s-au căsătorit în 2007 şi au împreună doi copii – o fiică, Manon, născută în 2006, şi un fiu, Gulliver, născut în 2007.

FILE IMAGES Helen McCrory at the Peaky Blinders premiere in Birmingham UK. McCroys passed away from cancer on Friday 16th April 2021, UK.FILE IMAGES Helen McCrory at the Peaky Blinders premiere in Birmingham UK. McCroys passed away from cancer on Friday 16th April 2021, UK.

„Cu inima împietrită de durere, vă anunţ că după o luptă eroică împotriva cancerului, femeia magnifică Helen McCrory a murit împăcată la ea acasă, în mijlocul unui val de iubire oferit de prietenii şi familia ei”, a scris Damien Lewis în acel mesaj publicat pe Twitter.

„A murit aşa cum a trăit. Fără frică. Numai Dumnezeu ştie cât am iubit-o şi suntem conştienţi de şansa de a o fi avut în vieţile noastre”, a adăugat soţul artistei.

Citește și: Cum se comportă Andi Moisescu ca tată, cu fiii lui adolescenți: „Știu exact ce li se pare nedrept'. Cum se înțeleg cei doi frați / EXCLUSIV

Citește și: Regina Elisabeta, scrisoare de adio lăsată pe sicriul Prințului Philip.Cum s-a semnat

Citește și: Cât a costat rochia lui Kate Middleton de la înmormântarea Prințului Philip.A mai purtat-o la un eveniment

Ce roluri celebre a avut Helen McCrory

Helen McCrory s-a născut la Londra dintr-o mamă galeză şi un tată scoţian, fiind cel mai mare dintre cei trei copii ai cuplului. A studiat la Hertfordshire, apoi a petrecut un an în Italia, înainte de a se întoarce la Londra pentru a studia actoria la Centrul de arte dramatice, scrie Agerpres.

După ce a debutat în cinematografie cu un mic rol în filmul „Interviu cu un vampir', la câţiva ani după ce începuse să îşi construiască o carieră în televiziune, Helen McCrory a devenit celebră după ce a interpretat-o pe Narcissa Malfoy în ultimele filme din saga „Harry Potter'.

Actriţa, care a jucat şi în „Skyfall'(2012), un film din franciza „James Bond', s-a evidenţiat apoi în televiziune, interpretând-o pe mătuşa Polly, conducătoarea clanului Shelby din serialul de mare succes „Peaky Blinders', care prezintă aventurile unei familii de infractori din Birmingham la începutul secolului al XX-lea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton