A început scandalul la Ferma. Ce au avut de împărțit "bătăușii" Andrei Stoica și Elena Chiriac: "Nu îmi spui tu mie cum să fiu!"

.

Și avem o primă ceartă la Ferma! Luptătorul Andrei Stoica și campioana națională la taekwondo au avut, aseară, discuții aprinse în competiție, miza fiind treburile casnice de prin fermă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Era o chestiune de timp până când se aprinde sămânța de scandal în Ferma, având în vedere că sunt 16 personalități diferite în competiție, una mai puternică decât cealaltă. Și dacă Julia a tras deja câteva reprize de plâns, iar bucătarul Gabriel Toader i-a exasperat pe concurenți cu înjurăturile și modul agresiv de a li se adresa, Andrei Stoica și Elena Chiriac au bifat deja o primă ceartă.


În episodul de aseră, Mihaela Rădulescu i-a vizitat pe fermieri, ocazie cu care a descoperit că acoperișul reparat de săteni nu era într-o stare bună și tot mai curgea apă în casă. Andrei Stoica a fost deranjat de acest lucru, dar mai ales de comentariile făcute de Elena Chiriac, moment în care au apărut discuțiile între cei doi. 


Sportivul i-a reproșat Elenei că nu este în măsură să îi ceară să nu mai comenteze atât, iar replicile acestora au fost destul de acide, mai ales că la un moment dat au intervenit și ceilalți concurenți. 

‘În primul rând că nu suntem de aceeași vârstă și în al doilea rând, nu îmi spui tu mie cum să fiu. Abține-te, te rog eu!’, i-a reproșat Andrei Stoica Elenei. „M-ai certat pe mine că exagerez, tu nu-ți spui părerea!', a continuat Andrei.

„Eu pot să-mi spun părerea indiferent de vârstă! Nu te-am certat, ți-am zis doar că exagerezi!', i-a replicat Elena.


Andrei Stoica a fost deranjat că nici Mihaela Rădulescu, nici Cristi Bozgan, gazdele emisiunii, nu au avut ceva de reproșat la adresa lui și dintre toți concurenții, s-a găsit Elena, care are doar 18 ani, să-i găsească nod în papură.


„Nu vă apucați voi să faceți pe polițiștii, să-mi reproșeze Mihaela sau Cristi dacă am greșit cu ceva!', a comentat Andrei Stoica.

Discuția aprinsă a continuat între cei doi luptători, sub privirile celorlalți concurenți, care nu au intervenit.

„Te rog frumos să nu-mi mai spui așa ceva, că eu nu pot să-ți vorbesc ție așa pentru că sunt mai mică! Suntem în același loc, indiferent de vârsta noastră!', i-a replicat Elena.

„Ține și tu cont de vârstă, totuși și nu mă acuza de ceva ce nu există. Chiar mă deranjezi foarte tare. Nu ți-am zis să taci din gură, ci doar să vorbești frumos! Știi ceva? Ia să nu mă mai bagi în seamă. Ăștia care îmi spuneți mie cum să vorbesc și cum să comport, să nu mă mai bagați în seamă!', a continuat Stoica.


Citește și:

Cine este Elena Chiriac, concurentă Ferma, campioană la taekwondo, model și actriță: „Sunt momente în care renunț la a mai fi drăguță’

Elena a fost foarte deranjată că Andrei a adus în discuție vârsta și nu consideră că dacă este mai tânără cu 15 ani decât el nu are dreptul să-l critice.

„Tu nu ai cum să primești respectul meu pe tavă doar pentru că ești mai mare! Și atitudinea aia de superioritate… Eu cred că el nu avea ce altceva să-mi spună și atunci a băgat pe asta cu vârsta, care mie mi s-a părut o stupizenie. Destul de slab din partea lui. Chiar, în momentul ăla nu mi s-a părut bărbat, ba chiar opusul.„, a spus Elena.


Anna Lesko i-a luat apărarea lui Andrei Stoica, ulterior.

„Andrei a avut perfectă dreptate. Ea, probabil, până acum, a înțeles că trebuie să se impună oricum, în orice condiții și în fața oricui. Tocmai că la vârsta asta trebuie să respecți pe absolut toată lumea, și pe ăia mici, și pe ăia mari.', a comentat Anna.

Citește și:

Luptătorul Andrei Stoica participă la Ferma. Cu ce gânduri intră Mister KO în competiția dură de la Pro TV: „Nu există pentru mine să renunț!'