A fost părăsită de soț că e prea grasă: "Eram o mamă singură cu doi copii și depresivă!". Viața i s-a schimbat total după ce a slăbit drastic!

 Dumba Gabriela
.

Miriam Blanco (33 de ani), o mămică din Texas, SUA, farmacistă de profesie, a fost părăsită de fostul ei soț pentru că acesta din urmă o considera „prea grasă'. Cazul ei a făcut înconjurul planetei și este model de ambiție și curaj pentru femeile care au fost în situația ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Pe când Miriam avea 99 de kg, fostul ei partener de viață i-a spus că „el nu-și dorește să sfârșească alături de cineva gras' și că ea e „norocoasă' să-l fi avut aproape atâta timp. „Îmi amintesc că asta m-a afectat multă vreme. Încă mă mai dor uneori vorbele lui. După ce a plecat, eram o mamă singură cu doi copii și depresivă', a dezvăluit Miriam Blanco, potrivit Dailymail.

Ulterior separării, Miriam și-a continuat viața crescând singură doi copii și l-a cunoscut apoi pe Jordan (38 de ani), actualul ei soț, care a iubit-o indiferent de greutatea ei.

Un accident i-a schimbat viața… în bine

În septembrie 2015, Miriam a fost implicată într-un accident rutier care i-a provocat luni întregi dureri îngrozitoare de spate. Deși era tratată de un chiropractician, durerile sale nu se ameliorau, ulterior fiind diagnosticată cu hernie de disc. Lui Miriam i s-a oferit șansa să facă o operație cu șanse 50/50 ca durerea să se amelioreze. Pentru că o operație nu i-ar fi dat decât 50% șanse să se recupereze, soțul său, veteran în Marina americană, i-a propus să îl însoțească la sală pentru a face exerciții care să-i întărească mușchii spatelui.

Pentru că nu-și dorea ca ea să-și asume riscul unei intervenții chirurgicale, Jordan a sfătuit-o să se antreneze cu greutăți pentru a vedea dacă simte vreo diferență. De atunci, Miriciam a adoptat un stil de viață activ, fără a renunța complet la burgeri, chipsuri sau pizza. Acum însă, datorită ambiției sale, se simte mult mai bine în propriul corp, citează avantaje.ro.

Astfel, Miriam a slăbit 32 de kg și spune că nu mai simte nevoia să se „acopere' cum simțea în trecut. „Mă simțeam urâtă pe dinafară și în interior.'

Miriam-Blanco-1-400×500Miriam-Blanco-1-400×500

Recunoaște că are încă kilograme în plus și că nu e pe deplin mulțumită cu modul în care arată, dar încearcă să gândească pozitiv și vrea să arate tuturor mamelor că „poți fi sexy și dacă ai vergeturi.'

„Nu există pastile sau alte soluții magice care să te ajute să scapi de kilogramele în plus. Doar antrenamentele intensive și dedicarea te vor duce acolo unde îți dorești', a transmis ea.

Tânăra a mai spus că o motivează foarte mult și mesajele pozitive pe care le primește de la oameni din întreaga lume: „Acum primesc o mulțime de mesaje încurajatoare de la bărbați. Îmi mărturisesc că le arată soțiilor lor fotografii cu mine și le spun: dacă ea a reușit, și tu poți.'

Citește și:

Minodora a slăbit 20 de kilograme cu ajutorul unor picături care îi taie pofta de mâncare: „Mâncam nonstop, chiar dacă am stomacul tăiat!”

Cum arată Adele în costum de baie, după ce a slăbit 45 kg. Apariția ei îndrăzneață a stârnit controverse!



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton