Cum a aflat Ioana Ginghină că fostul soț, Alexandru Papadopol, se iubește cu Adriana Titieni: "Am văzut o poză la ea, îmbrăcată cu..."

.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat în 2019, iar actrița a povestit recent cum a primit vestea că actorul vrea despărțirea, după 12 ani. De asemenea, Ioana Ginghină a dezvăluit cum a aflat că fostul ei soț se iubește cu actrița Adriana Titieni.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Invitata lui Cătălin Măruță la podcastul realizat de acesta, pe Youtube, Ioana Ginghină a dezvăluit cum a primit vestea divorțului de la Alexandru Papadopol, după 12 ani de căsnicie, dar și cum a aflat că fostul soț se află într-o relație cu Adriana Titieni.

Cum a aflat Ioana Ginghină că Alexandru Papadopol se iubește cu Adriana Titieni


Cum a aflat Ioana Ginghină că Alexandru Papadopol nu mai este fericit în căsnicie? A povetit chiar ea, în podcastul lui Cătălin Măruță:

„Noi am fost într-o vacanță, iar Alexandru a fost foarte morocănos. Am zis, măi, eram în vacanță, totuși, ceva e în neregulă. Și atunci mi-a zis el că nu mai este fericit’.

„Și tu cum ți-ai dat seama că el are ceva cu Adriana? (n.r.actrița Adriana Titieni)‘, a întrebat Cătălin Măruță.

„Păi am văzut o poză la ea, îmbrăcată cu ceva de la el. Alexandru nu e un om galant, ca să ne înțelegem. Adică nu e omul care cum vede o fată înfrigurată îi dă haina’, a povestit Ioana Ginghină.


Toate acestea e petreceau înainte de divorțul din vara lui 2019, așa că acum sunt doar amintiri neplăcute.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit:„După o lungă perioadă de timp în care…. Motivul separării

Citește și: Delia spune stop glumelor misogine:În momentul în care vorbim, o femeie este bătută undeva


Citește și: Manuela Hărăbor, declarație sfâșietoare despre fiul său bolnav de autism:’Este extrem de complicat să ţii în casă un copil cu retard, uneori clachez!’

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au făcut pace după divorț

Ioana și Papi au reușit în cele din urmă să facă pace după divorț, de dragul fiicei lor, Ruxandra.

„Ajunul acesta l-am făcut împreună cu Alexandru, Ruxandra și Cristi. Așa a fost Ajunul Crăciunului. A fost foarte frumos. M-am simțit atât de bine și mă bucur din tot ufletul că am dat de omul ăsta, de Cristi, care e deschis să înțeleagă acet lucru’, a mai spus Ioana Ginghină.


Cum l-a părăsit Ioana Ginghină pe Cove pentru Alexandru Papadopol

Ioana Ginghină a avut o relație cu Gabriel Coveșeanu, alias Cove, relație care s-a terminat însă în 2006, când în viața actriței a apărut Papadopol.

Cei doi s-au îndrăgostit în timpul filmărilor pentru celebra telenovelă „Numai iubirea’, iar în 2007 s-au căsătorit.

Cove a apărut pentru că eu i-am zis lui Alexandru: «Ok, eu mi-am făcut curat, dar fă-ți și tu curat». Și el nu-și făcea curat.

Când a zis că e liber i-am zis lui Cove, gata. Mi-am făcut bagajele și am plecat acasă. Cove m-a ajutat foarte mult, mi-a renovat apartamentul în care s-a mutat Papadopol în perioada aia, a declarat Ioana Ginghină.


Ioana i-a povestit lui Măruță cum s-a încheiat relație cu Cove: „Mi-am făcut bagajele și am plecat acasă’.

Era colegul meu de la teatru. Relația a fost un an de zile. I-am zis că nu merge, nu știu ce. Nu stăteam în aceeași casă, dar na, mai aveam câteva lucruri pe la el„, a mai spus actrița.


„Dar Cove, băiat mișto’, concluzioneză Măruță. „Da, Doamne ferește, chiar m-a ajutat foarte mult, că mi-a renovat apartamentul în perioada aia (n.r. apartamentul în care s-a mutat apoi Papadopol)‘, spune Ioana, râzând.