La 50 de ani, Cristina Spătar rememorează cele mai triste amintiri. Detalii neștiute despre bătăile tatălui, moartea mamei, divorț...

.

La 50 de ani împliniți pe 17 iunie, Cristina Spătar a rememorat câteva dintre cele mai triste amintiri din viața ei, începând cu bătăile tatălui, moartea mamei sale și până la divorțul de tatăl copiilor ei. Copilăria Cristinei Spătar nu a fost deloc una ușoară, artista fiind marcată de problemele pe care tatăl ei le avea cu alcoolul, dar și de caracterul dur al acestuia.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


În ziua în care a împlinit 50 de ani, Cristina Spătar a rememorat perioadele mai puțin frumoase ale copilăriei. Pe lângă greutățile din copilărie, Cristina Spătar a primit o nouă lovitură în momentul în care mama ei s-a îmbolnăvit de cancer, boală care i-a curmat viața în cele din urmă.

Cristina Spătar, detalii neștiute despre bătăile tatălui


Cristina Spătar a avut o relație foarte urâtă cu tatăl ei, povestind în trecut că acesta o bătea din orice, copil fiind și, mai târziu, adolescentă.

Cunoscuta cântăreță Cristina Spătar a avut o viată foarte grea, și-a pierdut mama când era foarte tânără, tatăl acum un an, după divorț a trebui să fie si mamă și tată pentru copiii ei

„Tata era foarte dur, ne bătea din orice, el așa ne-a educat. Mama a fost foarte blandă și el foarte aspru, a făcut militărie cu noi, așa vedea el lucrurile. Când eram prin clasa a 11-a, eram deja mari, mai înalte decât el, nu am intrat la ora 10 în casă și să vezi ce bătaie ne-am luat.


Eu mereu îl amenințam că plec de acasă și după clasa a 12-a am plecat la Bucureșți, și eu și sor-mea, unde ne-am angajat și cântam pe terasa unui restaurant. Am strâns bani și așa ne-am luat un apartament în Drumul Taberei, cu 3 camere„, a rememorat Cristina Spătar într-un interviu acordat fanatik.ro.

Citește și: În plin divorț de Alexandru Ciucu, Alina Sorescu își relansează cariera muzicală: Voi avea propriul show la Sala Palatului, alături de trupa mea / EXCLUSIV


Citește și: Cum se simte Adda, la câteva luni după ce a fost diagnosticată cu boala Lyme. A postat imagini cu pielea ei: „Sunt încă în celule, dar…

Cristina Spătar și-a înmormântat tatăl anul trecut

Anul trecut l-am îngropat pe tata…și tot mă gândesc că duritatea asta n-a mers deloc. Dacă avea de ce să fie așa, poate era ok. Dar el a încercat să facă militărie cu noi și, la un moment dat, ne-am îndepărtat de el. Unde eram fete și vroia el să fim cuminți…cine știe ce-o fi fost în mintea lui.


Mi-era milă de el. Tata a fost strungar în Onești, un muncitor foarte apreciat, era foarte căutat de oameni.

Ne zicea că ne iubește, mai ales după ce am plecat de acasă. A suferit mult după ce a murit mama, l-am ajutat până în ultima zi a vieții lui„, a mai povestit Cristina.


Mama Cristinei Spătar a murit din cauza cancerului

Unele dintre cele mai mari frici ale Cristinei Spătar au fost moartea mamei și divorțul. A trecut prin ambele situații, în urma cărora a suferit enorm.

Cristina Spătar rememorează frica îngrozitoare pe care a trăit-o atunci când a aflat că mama ei are cancer de colon. Avea doar 22 de ani când a început calvarul.

„Mi-a fost frică să nu-mi pierd mama și să nu divorțez. De ce mi-a fost frică nu am scăpat„, spune artista.

Cu toate că de-a lungul vieții a primit mai multe lovituri, Cristina Spătar mărturisește că încearcă să nu repete greșelile părinților ei și să le ofere celor doi copii o copilărie fericită și lipsită de griji.


Mama a fost de o blândețe extraordinară, chestie pe care mi-a insuflat-o și mie. Contrar tatălui meu dur, femeia obținea de la noi tot ce dorea numai cu vorba bună și dulce.

Am învățat atunci că vorba dulce mult aduce. Mama m-a învățat să am bun simț, să las de la mine, să întorc obrazul, să fiu altruistă. Copiii mi-i cresc așa cum ne-a crescut ea, fără bătaie și fără scandaluri', rememoreaza cantareata.