5 vedete din România care s-au lansat în modă

 Adina Rosetti
.

Pare a fi deja un trend… Tot mai multe vedete de televiziune îşi folosesc notorietatea şi pasiunea pentru frumos pentru a se lansa în lumea modei, ca designeri de haine şi accesorii.

 

 colaj vedete designeri

 

Andreea Raicu, haine şi bijuterii

 

Mereu pasionată de modă, lucru ce se vede în fiecare dintre apariţiile sale publice, care impresionează prin eleganţă şi bun gust, Andreea Raicu a trecut de cealaltă parte a baricadei, lansându-şi chiar ea două linii anul trecut Simplicity (haine) şi Serendipity (bijuterii).

 

andreea-raicu1-300x399

Inspirată de comunitatea pe care a reuşit să o creeze pe site-ulwww.andreearaicu.ro, vedeta a lansat la finalul anului trecut o linie vestimentară intitulată Simplicity, în colaborare cu un cunoscut brand fashion. Colectia este formată din piese de bază (rochia neagră, tricourile, fusta conică, pantalonii strech, bluza, rochia din piele şi fusta lungă) care pot fi combinate cu uşurinţă, atât în ţinute de zi cât şi în outfituri pentru ocazii speciale.

 

Vezi aici piesele din colecţie

 

La inceputul acestui an, Andreea a mers mai departe, intrînd în lumea bijuteriilor cu linia Serendipity.  Serendipity este o colecţie cu piese preţioase, cu un design simplu si rafinat, care pot însoţi cu eleganţă şi discreţie orice tip de ţinută. Am creat-o cu gândul la pasionatele de accesorii care ştiu ca diferenţa o fac detaliile de calitate, bine punctate şi încărcate cu semnificaţii', povesteşte Andreea pe site-ul său.
Iar dacă vă întrebaţi de unde vine numele acestei colecţii, ei bine, totul a început cu… un tatuaj.

 

Mai multe detalii şi fotografii aici

 

Dana Rogoz şi poşetele Moon

 

Dana Rogoz mărturiseşte, pe blogul său, că ideea i-a venit în luna de miere, de aici şi numele de Moon pe care-l poartă clutch-ul creat de ea. Mi l-am imaginat din primul moment în cele mai mici detalii. Un plic cu un număr infinit de feţe, mereu diferit şi mereu în trend. Pentru că noi, ca şi Luna, în fiecare zi suntem altfel. Azi: retrasă, timidă, melancolică. Mâine: îndrăzneaţă, pasională, strălucitoare.'
Acesta este motivul pentru care a ales această ingenioasă idee: faţa detaşabilă care poate fi schimbată în funcţie de ţinută şi de… dispoziţie.

Dana-Rogoz-posete

 

Mai multe fotografii aici

 

 

Malvina Cservenschi, designer de bijuterii şi eşarfe

 

După cariera în televiziune, frumoasa Malvina pare că vrea să se dedice în totalitate designului. A început cu bijuterii, prin brandul Malvensky, lansând deja mai mai multe colecţii „M by Malvina', My First Diamond', „Star Collection”, şi a continuat cu o inedită colecţie de eşarfe, inspirate din motivele si creatiile traditionale romanesti.

 

Malvina-Cservenschi1

Malvina a ales New York-ul, capitala neoficiala a modei internationale, pentru lansarea eşarfelor Marame, care deja se bucură de mult succes, mai ales în rândul vedetelor.

Fotografii de la lansarea colectiei Marame la New York

 

 

Emma Zeicescu, prima linie vestimentară

 

Zeicescu3

La sfârşitul anului trecut, prezentatoarea Realitatea Tv, a lansat prima colectie de rochii La Capricieuse', a brandului Zellia by Emma Zeicescu. Nu mă erijez în postura unui designer! Nu asta a fost miza mea când m-am gândit sa creez o colecţie de rochii, ci mi-am dorit foarte mult să pot reînvia eleganţa siluetei de altădată, prin suflul prezentului', declară Emma Zeicescu.
Vezi aici fotografii cu rochiile create de Emma Zeicescu

 

 

 

Albertina Ionescu joins the club!

 

În curând, şi Albertina Ionescu va intra în rândul vedetelor-designeri. După cum ne-a declarat într-un interviu în exclusivitate pentru viva.ro, ea urmează să lanseze în curând o linie de tricouri inscripţionate şi una de genţi.

 

Albertina-300x415

 

 

 

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton