5 lucruri pe care nu le știai despre Kate Middleton

 Ioana Motoc
.

Pe lângă faptul că face parte din Familia Regală Britanică și este un fashion icon, sunt și alte lucruri pe care lumea trebuie să le știe despre Ducesa de Cambridge.

Mons, 04.08.2014. Prince William, Kate and Prince Harry attend a reception at Mons Town Hall and greet the people of Mons from the Balcony. Ph: Jonathan Brady/Royal Rota via Royalfoto /iPhoto

1. Recent, aceasta și-a luat certificat de scafandru de la Asociația Profesională a Instructorilor de Scufundări.

A vrut să împărtășească pasiunea soțului ei pentru sporturile acvatice

 

2. A făcut parte dintr-un cor bisericesc.

În 2012, la o recepție care a avut loc la Palatul St. James, Kate i-a mărturisit violonistului Nicola Benedetti că i-a simțit emoțiile din timpul reprezentației artistice întrucât și ea obișnuia să le aibă atunci când era membră a corului bisericii.

 

3. A fost îndrăgostită de un tip care apărea pe un afiș de promovare a unei mărci de blugi.

Mai mult decât atât, în timpul adolescenței, ducesa chiar procurase un poster cu acesta, pe care l-a avut lipit de perete în camera sa pentru multă vreme,

 

4. Kate a trăit o perioadă în Iordania.

Când avea 2 ani, tatăl său a profitat de o oportunitate profesională pentru a-și duce soția și copiii în Amman. Familia Middleton a locuit acolo doi ani și jumătate.

 

5. Ducesa este pasionată de sporturi.

În afară de recenta pasiune pentru scufundări, hochei, tenis și plăcerea de a naviga, Kate are un talent înnăscut pentru sărituri. Aceasta a stabilit un record de acest gen la școala sa din St. Andrews (Pangbourne), care încă rămâne nedepășit.

 

Ioana Motoc

Sursă foto: hepta.ro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton