3 bărbați celebri despre care nu știai că au fost grași

 Ioana Motoc
.

Sunt îmbrăcați la patru ace pe covorul roșu și afișează un trup bine sculptat la sală. Nu a fost așa dintotdeauna, însă. Tu știai că acești bărbați celebri au fost grași?

 

 

                                                            Robbie Williams


robbiew

În timpul pauzei luate în cariera muzicală, artistul s-a îngrășat considerabil. Cu toate acestea, Robbie a reușit să dea jos kilogramele în plus înainte de turneul de reuniune a trupei Take That.

 

Se zvonește chiar că Williams și Gary Barlow ar fi pus un pariu, câștigătorul fiind acela care reușea să slăbească cel mai repede.

 

În prezent, la cei 41 de ani, cântărețul arată foarte bine, vara trecută, publicul din România având ocazia de a-i admira live brațele musculoase în cadrul concertului susținut la București.

 

 

                                                                    Jared Leto

jaredl

Actorul face parte dintr-o categorie de celebrități care ar face aproape orice pentru un rol, inclusiv trecerea prin schimbări radicale de greutate.

 

Pentru a intra în pielea personajului interpretat în pelicula „Chapter 27', și-anume John Lennon, Leto a consumat cantități enorme de pizza, paste și înghețată.

 

Ulterior, acesta a ținut o dietă drastică cu ajutorul căreia a reușit să slăbească în numai 6 luni.

 

 

                                                                Russel Crowe

russelc

După terminarea filmărilor la producția care l-a consacrat, starul din „Gladiatorul' a fost în centrul atenției mai ales din cauza fluctuațiilor de greutate.

 

Regimul său și exercițiile fizice intense l-au ajutat pe star să revină la forma de invidiat de dinainte.

 

Mai mult decât atât, acesta a recunoscut că o altă schimbare în acest sens a fost renunțarea la junk food, una dintre plăcerile de la care nu se putea abține în trecut.

 

Sursă foto: hepta.ro, northfoto.com.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton