3 ani de la tragedia care a îndoliat România. Există viață după #Colectiv: povestea impresionantă a Oanei Rotariu

 Dana Enache
.

Ziua de 30 Octombrie rămâne cea mai neagră din toată istoria României. Un minut și o secundă au fost de ajuns ca un incendiu devastator să frângă inimile a sute de familii, dar și pe ale noastre, ale poporului român. Rănile, atât cele fizice, cât și cele sufletești, sunt încă vii, iar noi, pentru cele 65 de persoane care ne privesc, acum, din Cer, avem datoria să nu uităm niciodată tragedia de la Colectiv. Urmăriți azi, începând cu ora 16.30, o ediție specială a Interviurilor VIVA! 

Tragedie. Destin. Neglijență. Vinovați. Nevinovați. Nedreptate. Ură. Furie. Neputință. Sentimente greu de descris în cuvinte. 65  de decedați, 168 de răniți, zeci de familii îndoliate pe viață. Colectiv. Azi se împlinesc trei ani de la tragedia care a îndoliat România, care ne-a unit pe toți, în fața nedreptății, dar în fața căreia ne-am dovedit neputincioși… Săptămâna trecută, procesul a fost preluat de un alt judecător, iar cei implicați în tragedie încă așteaptă să li se facă dreptate…

Vezi pe Libertatea filmarile secrete de la incendiul din Colectiv!

Și, totuși, există viață după Colectiv. Laura Lazăr, designer vestimentar, una dintre cele mai implicate vedete în campania de după tragedia de la Colectiv, vine azi în platoul nostru, începând cu ora 16.30. Dar nu singură, ci alături de Oana Rotariu, una dintre supraviațuitoarele incendiului. Și, totuși, în toată această negură, există viață după Colectiv… După un an de spitalizare, în România și în Olanda, Oana nu numai că și-a reluat activitatea profesională, ba chiar și-a descoprit talente noi. Tânăra de 30 de ani, rămasă cu urme fizice adânci, după incendiu, și-a dorit să devină make-up artist, pentru a învăța singură să-și acopere cicatricile și… chiar a reușit. Ba chiar a devenit profesionistă, fiind cea care a machiat-o chiar și pe Cătălina Ponor, campioana noastră olimpică la gimnastică, pentru un shooting. Despre tot ce s-a întâmplat la Colectiv și în ultimii trei ani, vorbim cu Oana azi, într-o ediție specială a Interviurilor VIVA!, începând cu ora 16.30.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton