2020, anul Șobolanului de Metal. Simbolurile norocoase ale Noului An chinezesc

 Dumba Gabriela
.

Anul 2020, care în astrologia chinează este al Șobolanului de Metal și a început pe 25 ianuarie, aduce noi începuturi, oportunități, schimbări pe toate planurile, dar și situații menite a ne scoate din zona de confort. Nu întotdeauna schimbările sunt binevenite și de bun augur, însă. Cântăriți foarte bine deciziile și nu acționați din impuls. Sfatul astrologilor: înconjurați-vă de oameni pozitivi, evitați pe cât puteți persoanele negativiste, care vă descurajează permanet, locurile încărcate cu energii negative și purtați amulete.

Simboluri Feng Shui norocoase ale anului Șobolanului de Metal sunt: numerele 5, 7, 9; culorile alb, galben, albastru, verde, gri şi negru; zile norocoase – 4, 8, 13, 22 din fiecare lună a calendarului chinezesc, cariere – manager, comerciant, critic de film şi de artă, expert financiar şi legal, filosof, politician, muzician, om de afaceri, antreprenor, broker, criminalist, detectiv, spion, jurnalist şi scriitor; semne zodiacale norocoase – Bivol, Dragon, Maimuţă şi Porc.

Anul Şobolanului de Metal va aduce situaţii benefice, oportunităţi, întâlniri cu oameni speciali, noroc, va echilibra situaţii, dileme şi va aduce schimbări care îi pot împinge pe mulţi din zona de confort. Totul depinde de modul în care sunt percepute expereinţele cu care se confruntă oamenii şi modul în care sunt folosite, citează Mediafax.

Calendarul chinezesc ține seama de ciclurile Lunii, iar Anul Nou chinezesc nu are o data fixă: acesta cade însă întotdeauna în intervalul 21 ianuarie – 19 februarie, la a doua Lună nouă după solstițiul de iarnă.

Conform tradiției, sărbătorirea Anului Nou chinezesc are loc 15 zile la rând, atât cât durează un ciclu lunar, de la Luna nouă la Luna plină. Fiecare dintre cele 15 zile de sărbătoare este dedicată unor anume activități sociale și familiale.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton