15 ani de la moartea Printesei Inimilor: Cele mai memorabile aparitii

 Paula Stan
.

Astazi se implinesc 15 ani de cand cea care a fost si a ramas Printesa Inimilor, a trecut in nefiinta, dupa un tragic accident rutier petrecut la Paris.  Pe 31 august 1997, Diana, Printesa de Wales a Marii Britanii si prima sotie a lui Charles, Print de Wales, mostenitorul tronului Regatului Unit, a incetat din viata.

Printesa Diana


 

Printesa Diana continua insa sa traiasca prin spiritul ei si prin stilul nemuritor care inca este unul de referinta, fiind  una din cel mai bine imbracate femei de pe planeta. Rochiile ei continua sa fie vandute cu sute de mii de dolari, iar inelul de logodna pe care  il poarta acum Kate Middleton are milioane de copii in intreaga lume.

Printesa Diana

Pe langa actele de caritate de neegalat, Diana a iesit in evidenta prin tinutele sale impecabile,  rochiile cu linii simple, dar in culori tari care o faceau remarcata, iar bijuteriile purtate cu multa indrazneala creau adevarate trenduri.

 

 

Descopera o galerie foto a celor mai reusite aparitii ale Printesei Diana.

 

[gallery ids=""]

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton