10 octombrie, o zi extrem de specială. Semnificația numerologică a lui 10.10, numărul karmei

 Dumba Gabriela
.

În numerologie, 10 octombrie este o zi extrem de specială. Combinația dintre 1 și 0 are o semnificație aparte, experții subliniind importanța majoră a lui 10.10 în materie de karmă și destin. Fiți foarte atenți la ceea ce vi se întâmplă astăzi pentru că deciziile și schimbările de pe 10 octombrie vă pot influența nu doar ultimele luni din 2019, dar și întreaga viață.

În numerologie, 10 este numărul karmei. Astfel, data de 10.10 (10 octombrie) este un bun prilej de reset. O zi în care se aliniază energiile începuturilor. O zi în care te eliberezi de datoriile' trecutului. 10.10 este un moment de iertare, de eliberare, de traiectorii noi, potrivit sfatulparintilor.ro.

10 octombrie. Dată de 10 octombrie (10.10) este una specială, fiind a zecea zi din a zecea luna a anului. Ea înseamnă deschidere spre optimism, spre îndeplinirea dorințelor. Zece este numărul destinului. Este punctul de lansare a individualitățîi, a creativității, a independenței. Numărul 10 conține două cifre importante în numerologie 1 și 0, numărul liderilor (1) și numărul amplificării (0).

10 octombrie. În Tarot, cartea Roată Norocului este numerotată 10 semnifică schimbarea, oportunitățile și dezvoltarea. În astrologie, 10 este asociat cu Capricornul, zodia carierei, a determinării și ambiției.

10 octombrie. Octombrie este prima luna din an care are două cifre în component și este puternic influențată de Balanță, zodia echilibrului. Octombrie începe șirul lunilor de final de an și este punctul de balanță între ceea ce ai fi vrut să faci și ceea ce ai reușit să faci.

10 octombrie. De asemenea, 10 este numărul karmei. A venit vremea recompenselor. În viață, totul se plătește.

10 octombrie. Dată de 10.10 presupune resimțirea energiei liderului, dar amplificată. În această zi ai parte de o invitație că să încerci ceva nou. Că să mergi înainte cu convingerea că vei reuși. Numărul 10 este considerat un număr norocos, un număr care te eliberează de trecut. Nu trebuie decât să prinzi puțîn curaj.

Cum să cureți energiile în 10.10

Pentru că 10 octombrie (10.10) este o dată specială, iată cum să îți cureți energiile.

  1. Scrie o lista cu păcatele' trecutului și apoi da-i foc. Prin foc te eliberezi de ele și te purifici.
  2. Scrie o lista cu oamenii importanți din viață ta despre care consideri că ți-au greșit la un moment dat. Da foc hârtiei și te/îi vei elibera de canalele energetice care va leagă.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton