10 lucruri inedite despre… CONNECT-R

.

Se spune ca nu a dormit toata vara si ca acum se poate, in sfarsit, odihni! Totusi, Connect-R este neobosit. Simte ca la 30 de ani viata abia incepe, ii sustine pe copiii din comunitatea roma si citeste Biblia.

In plus, zilele acestea Connect-R se afla in plina promovare a single-ului Love is the Way’, la care a filmat şi un videoclip.


 

 

1. CREDE IN DRAGOSTEA CARE DUREAZA O VIATA „Cred in oamenii care sunt meniti sa fie impreuna. Am exemple in preajma: parintii mei, care au trecut peste multe greutati impreuna si care ne-au crescut frumos pe mine si pe sora mea. Sora mea este cu sotul ei de peste 10 ani, iar foarte curand urmeaza sa li se nasca primul copil.

 

2. ESTE CONVINS CA VIATA INCEPE LA 30 DE ANI „Privesc varsta de 30 de ani cu seninatate. Stiti cum se spune, pana la 30 de ani acumulezi informatii si idei, iar dupa 30, incepi sa dai altora.


 

3 . REGRETA… „Daca nu ai regrete sau momente mai putin fericite, nu potI sa apreciezi cu adevarat lucrurile simple din viata. Mi-ar fi placut sa calatoresc mai mult, sa iau contact cu mai multe civilizatii.

 

4. SE SIMTE APROAPE DE DUMNEZEU „Sunt un om credincios, care citeste Biblia. Cred ca Dumnezeu este in tot si toate, dar de multe ori El bate la usa si nu deschid pentru ca sunt influentat de tentatiile societatii. Incerc in fiecare zi sa am o conexiune cu El.

 

5. PRIMA SA SLUJBA a fost cea de vanzator de ziare in intersectie. S-a angajat apoi ca inginer de sunet la o casa de discuri.


 

6. II SUSTINE PE COPIII ROMI „Cand eram mai mic ma dureau comentariile rautacioase ale copiilor, insa in timp am invatat sa le ignore si sa merg mai departe. Sunt mandru de radacinile mele si de mediul din care provin. Din acest motiv sunt implicat intr-un program care incurajeaza scolarizarea copiilor romi.

 

7. A PRACTICAT FOTBALUL timp de 6-7 ani, la juniori, pana in momentul in care o problema medicala l-a impiedicat sa mai joace mai mult de 30 de minute dintr-un meci.


 

8. CEA MAI IMPORTANTA LECTIE DE VIATA „Parintii mei m-au invatat ca, indiferent de problemele pe care le ai, trebuie sa crezi in visurile tale. Si, cu munca, ele se implinesc!

 

9. CEL MAI FRUMOS CADOU PRIMIT „Biletele la premiera piesei lui Dan Puric! Il admir foarte tare – am avut onoarea sa ma intalnesc cu el si, desi e foarte uman, energia lui pare din alta lume.

 

10. CEL MAI IMPORTANT TATUAJ Cantaretul este fan al tatuajelor, iar cel mai important tatuaj al sau este cel de pe brat, care reprezinta un portret al parintilor insotit de cuvintele „My Superheroes. „Prin tatuarea chipului parintilor mei am vrut sa le multumesc ca exist si ca au avut incredere in mine. Ei sunt reperul meu de stabilitate.


Cel mai nou videoclip Connect-R:

 

 

Interviu de Raluca Tamas

Foto: Roton