Stil de vedetă: Kendall Jenner

 Adina Vilcea
.

Are doar 21 de ani, dar este deja un fashion icon. Kendall Jenner, căci despre ea este vorba, a reușit să se facă remarcată nu doar datorită numelui și a familiei din care face parte, ci mai ales stilului vestimentar original.

Kendall Jenner este unul dintre cele mai apreciate fotomodele ale momentului. Cu o carieră într-o continuă ascensiune în lumea modei, sora mai mică a lui Kim Kardashian atrage atenția nu doar prin frumusețe, ci și prin stilul vestimentar. Aceasta mixează cu ușurință orice item și nu îi este frică să facă combinații îndrăznețe atunci când iese în oraș, în timp ce la evenimentele mondene preferă ținutele mai elegante.

Dacă îi analizăm aparițiile de până acum, putem observa cu ușurință că piesele cheie din garderoba lui Kendall sunt botinele cu toc gros, pantalonii evazați, dar și jeanșii skinny, pe care-i integrează în outfit-uri greu de trecut cu vederea. În sezonul cald, pantalonii scurți și crop-topurile sunt piesele ei favorite, iar accesoriul de care nu se desparte niciodată sunt ochelarii de soare negri.

Inspiră-te și tu din stilul vestimentar al lui Kendall Jenner!

Citește și:

Rich & fabulous – Kendall Jenner

Kendall Jenner – Un model de succes 

 

Adina Vîlcea

Foto: Hepta

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton