Ștefania Stănilă și Robert au fost propuși pentru eliminare, la Survivor 2023: "Simt că sunt o țintă"

 Radulescu Ruxandra
.

Ștefania Stănilă și Robert au fost propuși pentru eliminare, la Survivor România. Show-ul Survivor România vine cu câteva surprize în ediția de marți, 2 mai 2023. Ștefania Stănilă s-a decurcat foarte bine pe traseu, așa că a câștigat recompensa. Colegii Ștefaniei au votat-o pentru a fi eliminată din concurs, iar Robert a fost ales de Andrei Kirișan să părăsească competiția. Iată ce se întâmplă în ediția din 2 mai de la Survivor România 2023.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ștefania Stănilă și Robert au fost propuși pentru eliminare, la Survivor România. Concurenții de la Survivor România 2023 au fost nevoiți să găsească noi strategii de a face față provocărilor din concurs, după ce echipele s-au desființat complet. În ediția din 2 mai, de la Survivor, Ștefania Stănilă s-a motivat și a câștigat finala în fața bunei sale prietene, Carmen Grebenișan. Sportiva a ales-o pe Grebenișan și pe Dan Ursa, pentru a se bucura împreună de recompensă. După ce Andrei Krișan a câștigat jocul de imunitate, l-a propus pe Robert Moscalu pentru eliminare. Ceilalți colegi au votat-o pe Ștefania Stănilă să plece acasă. Fanii Survivor România își vor vota preferatul să rămână în concurs.

stefania-stanila-survivor-4stefania-stanila-survivor-4

Ștefania Stănilă și Robert au fost propuși pentru eliminare, la Survivor România

Andrei Krișan s-a simțit vizat, înainte să intre pe traseu, în jocul de imunitate, având în vedere că a fost votat spre eliminare săptămâna trecută.

Sunt bine, sunt pregătit. Simt că sunt o țintă', a afirmat Andrei.

În ediția din 2 mai de la Survivor România, Andrei Krișan este cel care câștigă colanul de imunitate și, din dorința de a-și luat revanșa, îl votează spre eliminare pe Robert.

Colegii au văzut o adevărată amenințare în persoana Ștefaniei Stănilă, pe care au votat-o pentru a părăsi concursul.

Citește și: Cine este soțul Anei Ularu. Marc Rissmann are 43 de ani și a jucat în Game of Thrones

Citește și: Roxana Blenche, primele imagini cu chipul fiicei sale: „Viața de mamă e chiar cool”

Ștefania Stănilă a câștigat finala cu Carmen Grebenișan

Înainte de a fi votată pentru eliminare, Ștefania Stănilă și-a demonstrat abilitățile în finală unde a concurat cu buna ei prietenă Carmen Grebenișan.

Sportiva a câștigat o recompensă binevenită, o noapte la un hotel și o masă copioasă, premiu pe care a ales să-l împartă cu Carmen Grebenișan, pe Andrei Kirașn și pe Dan Ursa. Concurenții au avut șansa să zboare cu elicopterul, să mănânce pe săturate și să se odihnească.

„Prefer să mă simt obosită fizic decât psihic. Mă bucur de viață', a spus Ștefania la sfârșit. Iar Carmen a recunoscut, după zborul cu elicopterul. „Mi-am depășit o nouă frică la Survivor'.

FOTO: PRO TV, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton