Ștefan Stan se pregătește de nuntă! Soția lui a oferit toate detaliile: "Nu vreau să fie ceva împopoțonat"

 Dumitrache Laura
.

Ștefan Stan se poate considera un bărbat împlinit pe toate planurile. Artistul are o familie frumoasă alături de Simona, iar în urmă cu câteva săptămâni și-au creștinat cea de-a doua fetiță. Pentru anul viitor, câștigătorul emisiunii Vocea României are programată nunta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ștefan Stan trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața lui. După ce a întâlnit-o pe Simona, viața lui a luat o întorsătură extraordinară. În 2019, cei doi s-au cununat civil, în mai 2021 și-au botezat fiica, pe Elif Mihaela, iar anul acesta au creștinat-o pe mezina familiei, Mira Maria.

Stefan STan botezStefan STan botez

Ștefan Stan și Simona sunt foarte uniți, iar dragostea lor este extrem de puternică. Dovada iubirii lor sunt cele două fetițe, Elif și Mira. De această dată, cei doi vor trăi un moment special pentru ei. Artistul vrea să îi pregătească o nuntă ca-n povești soției sale.

Citește și: De ce a ales Ștefan Stan ca soția și fiicele lui să plece definitiv din țară:„România nu este ceea ce trebuie'

Citește și: Cum a cerut-o Ștefan Stan de soție pe iubita lui:'I-am oferit inelul care a fost al mamei mele'

Citește și: Ce gest a făcut Claudia Pătrășcanu pentru sora lui Gabi Bădălău, înainte de nuntă:„Rămâne în sufletul meu orice s-ar întâmpla'

Citește și: Alina Chivulescu, replică neașteptată pentru Adela Popescu în direct, la TV:”Mai schimbă și tu pantalonii ăia, mai machiază-te…”

Ștefan Stan face nuntă la anul

Ștefan Stan are o carieră de succes și o familie minunată. Acesta are o căsnicie frumoasă alături de Simona. Cei doi s-au cununat civil în 2019, iar ulterior au devenit părinții a două fetițe minunate. După trei evenimente importante în viața celor doi, urmează unul la fel de special, și anume nunta. Ștefan Stan face nunta la anul! Simona a făcut dezvăluiri uluitoare despre marele eveniment.

„Am așteptat sa treacă pandemia pentru a ne putea desfășura. Sperăm să nu se întâmple nimic până la anul. Vremurile sunt destul de incerte, dar totuși ne dorim să nu se mai întâmple nimic. Știu ce rochiță de mireasa îmi doresc, clar una simplă, albă, nu vreau să fie ceva împopoțonat. Merg pe simplu, dar elegant. Oricum am suficient timp pentru asta, nu mă grăbesc spre atelier având în vedere că silueta mea se pot modifica. Știu că este un moment fericit și încă îl trăiesc de pe-acum”, a spus soția lui Stefan Stan pentru Click!

Ștefan Stan trebuia să facă nunta în septembrie 2022

Ștefan Stan și soția sa plănuiau să facă nunta în septembrie, anul acesta, dar timpul era prea scurt și au decis să amâne momentul pentru anul viitor. Simona s-a confruntat cu probleme la nașterea Mirei, iar acest lucru a schimbat întreaga situație. Mira Maria a venit pe lume în ianuarie, mai devreme față de termenul estimat de medici. Chiar și așa, micuța este perfect sănătoasă, dar Simona a avut probleme după operația de cezariană.

„Au fost mult prea multe, au venit toate dinainte sa nasc, când dădeam semne că sunt mai bine, a doua zi mă simțeam și mai rău decât cum eram prima dată. Acum sunt bine de câteva zile, însă nu sunt sigură ce va fi. Mi s-a întâmplat să zic că nu mai pot, dar doar în sinea mea.Eu nu puteam să mă ocup de fetița mea, dar nu am lipsit de lângă ea, iar când m-am internat au fost cele mai cumplite zile să stau fără ea Elif. Acum pot să mă joc cu ea, să mănânc cu ea. Ștefan se implică foarte mult si e un ajutor enorm de mare pentru mine.”a povestit Simona.

Ștefan Stan și familia sa se vor muta din România

Celebrul artist și soția sa sunt foarte uniți, motiv pentru care au luat decizia de a se muta din țară. Simona și Ștefan Stan consideră că celor două fetițe vor fi foarte bine să crească într-o altă țară. Cei doi nu au spus unde au decis să se stabilească, dar artistul a declarat că va face naveta.

„După cum spuneam, urmează o perioadă destul de dificilă în viața noastră, așa că toată asta cu tot timpul meu liber o să intervină de săptămâna viitoare pentru că fetele vor pleca de lângă mine definitiv și o să fac eu naveta între locul unde se vor duce ele și acasă. Nu știe nimeni, este o nouă schimbare majoră, deloc fericită. Totuși, pentru viitorul lor, consider că România nu este ceea ce trebuie.Suntem foarte uniți, putem lua decizii de genul acesta. Indiferent de cât de grea ar fi distanța între noi doi (n.r. – el și soția sa), consider că, la urma urmei, există avioane, mă urc într-un avion, merg la ele, stau 3-4 zile, mă întorc înapoi și îmi fac treburile’, a spus Ștefan Stan pentru ego.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton