Ștefan Stan, câștigătorul primului sezon Vocea României, va deveni tătic. Cum a aflat soția lui că este gravidă: "I-am luat test de sarcină și, când m-am întors acasă, ea plângea"

 Lupescu Anca
.

Soția lui Ștefan Stan, Simona, este însărcinată, iar anunțul a fost făcut în direct, la emisiunea Teo Show. Sarcina este abia la început, a spus Simona, însărcinată în trei luni. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

„Fiind cu piciorul în gips, l-am rugat să meargă la farmacie să cumpere un test de sarcină. Apoi a mers până afară să plimbe câinele. Când s-a întors, plângeam în baie”, a spus soția lui Ștefan Stan.

„Era irascibilă, nu înțelegeam ce se întâmplă. I-am luat test de sarcină și când m-am întors acasă, ea plângea. M-am speriat, nu înțelegeam ce s-a întâmplat. Poate să fie orice, fetiță să fie. Ar trebui să aibă două nume”, a declarat Ștefan Stan, fericit că urmează să devină tătic.

Câștigătorul primului sezon al show-ului Vocea României a devenit cunoscut odată cu participarea la emisiunea care l-a făcut celebru. El a avut nenumărate concerte, atât în țară, cât și în străinătate. 

Citește și: Cum a cerut-o Ștefan Stan de soție pe iubita lui: 'I-am oferit inelul care a fost al mamei mele'

Ștefan Stan a trecut prin momente cumplite, suferind o pierdere imensă: pe mama lui. Cântărețul a fost profund afectat de evenimentul trist, mai ales că femeia nu a apucat să își vadă fiul căsătorit. 

'La cununia mea civilă cu Simina au fost două părți, una în care ne-am bucurat de momentul important din viața noastră, și una în care am fost extrem de triști, fiindcă mama nu a fost alături de noi la evenimentul planificat alături de ea și cu ea. A fost un sentiment dureros, sincer, doar cineva care și-a pierdut un părinte poate înțelege ce spun, este ceva de neexprimat în niciun fel pierderea mare, este ceva greu, ceva groaznic. Însă, ăsta este cursul vieții din păcate…', a spus Ștefan într-un interviu. 

„Eu și Simona ne cunoaștem de patru ani. Am avut o relație cu sincope, aș putea spune, dar, până la urmă, ne-am regăsit și ne-am dat seama că suntem făcuți unul pentru celălalt.

Acum, cred că nu aș mai putea trăi fără ea absolut deloc. Mi-ar fi imposibil. Este sufletul meu', declara cântărețul. 

images-1-6images-1-6
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton