Ștefan Manolache a fost trimis în judecată pentru trafic de droguri: „Mai fumam niște iarbă, din când în când”

 Martin Lorena
.

Ștefan Manolache a fost trimis în judecată pentru trafic de droguri. Ștefan Manolache a fost trimis în judecată pe data de 12 aprilie, după ce procurorii DIICOT l-au acuzat de trafic de droguri și aderare la un grup organizat. Cererea penală a fost deschisă în urmă cu cinci ani, iar de atunci, bărbatul nu a avut probleme cu oamenii legii. În cadrul unui interviu, el și-a exprimat punctul de vedere cu privire la întreaga situație.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ștefan Manolache a fost trimis în judecată pentru trafic de droguri. În urmă cu cinci ani, Ștefan Manolache a fost implicat într-un dosar de trafic de droguri ca martor. Ulterior, procurorii și-au schimbat opinia în ceea ce îl privește și l-au considerat inculpat. Pe data de 12 aprilie 2022, acesta a fost contactat de procurorii DIICOT, care l-au trimis direct în judecată! El va fi nevoit să își susțină nevinovăția în instanță, în fața judecătorilor.

Stefan-Manolache-8Stefan-Manolache-8

În cadrul unui interviu, el și-a exprimat punctul de vedere cu privire la întreaga situație.

'M-au trimis în judecată pentru trafic de droguri. Ei vor să mă rețină și pentru asociere în grup, pentru că traficul, clar, nu există. La momentul acela (cel în care a fost solicitat ca martor, iar apoi a devneit inculpat, n. red.) m-au pus să vorbesc. Dar eu nu știam nimic', a spus el pentru FANATIK.

Citește și: Ștefan Manolache se luptă în instanță cu fosta iubită:”Vreau să-mi văd copilul!”

Citește și: Laura Giurcanu a spus adevărul! Ce relație a avut cu TJ Miles, la Survivor:„Eu cu el…’

Citește și: Cum se comportă Ștefan Bănică în rol de tată. Totul despre relația cu cei trei copii:„Le-am explicat că banii nu cresc în copaci’/ EXCLUSIV

Citește și: Ce meserie a avut actorul Andi Vasluianu înainte să devină celebru:„La 4 dimineaţa descărcam camionul cu făină’

Ștefan Manolache a fost trimis în judecată pentru trafic de droguri

Ștefan Manolache a fost trimis în judecată pentru trafic de droguri. Ștefan Manolache susține că nu a fost implicat în acel dosar de trafic de droguri al unui grup organizat. El a declarat că oamenii legii nu au găsit substanțe interzise în locuința sa. Totuși, el a recunoscut că mai fuma ocazional marijuanna, cumpărând-o împreună cu un prieten apropiat.

'Ca să mă șicaneze, m-au ținut trei, patru ani în cercetare și acum m-au trimis în judecată pentru trafic de droguri. Dar la mine nu au găsit nimic, nu au găsit droguri. Într-adevăr, mai fumam niște iarbă, din când în când. Când mergeam să cumpăr, îl sunam pe un cunoscut să mergem să luam împreună, să obținem un preț mai bun. Dar, clar, eu nu am nicio treabă cu ei, cu traficul de droguri', a mai spus el pentru sursa citată.

Acesta își susține partea de vină și recunoaște că a mai fumat „iarbă' de-a lungul anilor, dar niciodată nu s-a implicat în trafic de substanțe interzise.

'Acum suntem în cameră preliminară, pe fond, aștept termenul. Încă nu mi-a ajuns rechizitoriul, aștept să văd toate acuzațiile, poate să fie pe lângă trafic și consum, și uz, și tot. Eu sunt asumat, nu m-am ascuns, recunosc! Da, frate, am consumat, dar nu mă băgați la trafic! Niciodată trafic! Dar de asta mă și șicanează, că nu am vrut să ciripesc, dar nu aveam ce să spun. Ce să zic? Am recunoscut ce am făcut eu, că mă duceam și cumpăram iarbă', a adăugat acesta.

Ștefan Manolache: „Era altă perioadă, eram mai tânăr'

Ștefan Manolache își asumă gesturile ilegale pe care le-a făcut în anii trecuți, însă susține că acestea nu îl mai reprezintă în ziua de astăzi. Mai mult decât atât, interesul său se îndreaptă, în acest moment, către copil și afaceri.

'Nu am avut o problemă să recunosc, este declarată, am făcut și reabilitare, am fost la tratament, am făcut tot ce mi s-a zis. Era altă perioadă, eram mai tânăr, acum am 30 de ani, am altele pe cap, nu mai fac așa ceva. M-am liniștit, am un copil, am alte lucruri care mă interesează', a adăugat el pentru sursa menționată.

A fost pus sub control judiciar în urmă cu patru ani

În anul 2017, Ștefan Manolache a fost pus sub control judiciar de procurorii DIICOT. În luna aprilie a anului 2018, măsura a fost ridicată de judecătorii de la Tribunalul Iași.

Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Iași împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Iași au efectuat un număr de 8 de percheziții domiciliare pe raza municipiului Iași, ocazie cu care au fost ridicate în vederea confiscării 110 comprimate de ecstasy, mai multe doze de cannabis, 13 dispozitive de mărunțit substanțele vegetale și 3 cântare electronice de precizie', au precizat, în 2017, procurorii DIICOT.

Cu ce vedete din showbizul românesc s-a iubit Ștefan Manolache

Ștefan Manolache a intrat în atenția publicului datorită cuceririlor pe care le-a avut în showbizul românesc. Acesta a avut o relație amoroasă cu Andreea Antonescu, imediat după ce aceasta și-a expus public divorțul de Traian Spak.

După despărțirea de Andreea Antonescu, acesta a început o relație amoroasă cu Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu. Deși părea că povestea lor de dragoste este una extrem de solidă, adevărul a fost altul. Ștefan Manolache a decis să pună punct relației, din cauza nepotrivirii de caracter.

'Eva Zaharescu este o tânără care nu a fost pe aceeași lungime de undă cu mine. Ne-am despărțit, să spunem, din cauza nepotrivirii de caracter. Ceea ce vă pot spune cu siguranță este însă că ea nu a fost cea care m-a părăsit, restul poate fi înțeles. Eva este, fizic, o persoană deosebită… Am avut și eu vârsta ei, am trecut și eu prin anumite experiențe, dar nu am putut rezona cu ea', a mai spus el pentru aceeași sursă.

Anul trecut, acesta a devenit pentru prima oară tată, în urma relației cu Alexandra, o tânără cu care Ștefan a avut multe conflicte.

'Cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodată a venit de la Dumnezeu, se numește Ayla Marie Blu!', a anunțat el la acea vreme.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton