Ștefan Lungu merge lunar în Franța ca să își viziteze fiica, după despărțirea de Anca Lungu: "Pentru orice copil un divorț este o traumă"

 Dumba Gabriela
.

Ștefan Lungu merge lunar în Franța ca să își viziteze fiica, după despărțirea de Anca Lungu. Ștefan Lungu este un tată implicat, chiar dacă fiica lui locuiește departe de țară. Acesta merge lunar să o viziteze în Franța, acolo unde trăiește acum, împreună cu mama ei, Anca Lungu, după divorțul părinților. Ștefan Lungu recunoaște că meseria de tată este una grea, mai ales când copilul locuiește în altă țară.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ștefan Lungu merge lunar în Franța ca să își viziteze fiica, după despărțirea de Anca Lungu. Natalia i-a cerut tatălui ei de multe ori să se mute în Franța, pentru a fi alături de ea, însă Ștefan Lungu i-a explicat de fiecare dată că acest lucru este imposibil. După divorțul de Anca Lungu, Ștefan trăiește acum o nouă poveste de dragoste, iar jobul pe care îl are în România îl impiedică să se mute.

778778

Ștefan Lungu merge lunar în Franța ca să își viziteze fiica, după despărțirea de Anca Lungu

Ștefan Lungu s-a obișnuit să călătorească în fiecare lună în Franța, unde locuiește fetița sa în vârstă de 8 ani.

„Pe Natalia o văd foarte des, încerc să ne vedem lunar, dacă nu, cel puțin la 2 luni ne vedem, merg la ea. Acum mă duc, o iau, o aduc și apoi o duc. Nu este un sport foarte ușor, meseria asta de tată e grea, mai ales când copilul stă departe, dar e asumat.

Vorbim foarte des la telefon, pe skype, îi place foarte mult să stea și să mă sune, în rest nu are acces foarte des la tehnologie.

Cel puțin în Franța este orientată către ieșirile în natură, iar când vine în țară mai face uneori cure de desene animate și se bucură de tot ceea ce se întâmplă pe aici prin România, pentru că trebuie să țină contactul acesta cu țara și să nu uite limba', a povestit Ștefan Lungu.

Citește și: Cum l-a cunoscut Ana Baniciu pe iubitul ei, Edy Kovacs:„Arătam rău, a avut foarte mare grijă de mine’

Citește și: Bia Khalifa a fost descalificată de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!.Decizia luată de Pro TV

Citește și: Alina Sorescu, primele declarații după ce a rămas fără emisiuna de la TVR:'Este locul unde am crescut și m-am format ca artist'

Ștefan Lungu o va avea, timp de 10 zile, pe fiica lui în România

Pentru că micuța a luat vacanță și va petrece următoarele 2 săptămâni în România, bunica paternă și-a mutat temporar domiciliul la București, de dragul nepoatei sale.

„Chiar săptămâna asta, mama o să vină la noi, pentru că o aduc azi pe Natalia din Franța în România pentru vacanță.

Urmează să petrecem 10 zile împreună, drept urmare nu o să mai gătesc eu, o să gătească mama pentru că Natalia este buricul pământului și mama trebuie să îi facă toate poftele, că așa este normal și atunci o să-i gătească foarte mult.

Mai gătesc și eu pentru că sunt mâncăruri pe care le vrea mama și atunci trebuie să-i gătesc', a declarat, pentru Impact.ro, Ștefan Lungu.

Pasionat de arta culinară, acesta este și amfitrionul emisiunii Gătit la costum', difuzată la Antena 3, dar lucrează și în publicitate.

Chiar dacă are doar 8 ani, Natalia a înțeles că tatăl ei nu îi poate fi alături tot timpul, deși și-a încercat norocul și a mai făcut presiuni în acest sens.

„Ea îmi spune mereu să mă mut în Franța, dar îmi este imposibil. Știe lucrul acesta, i-am și explicat, ceea ce fac aici, mi-ar fi imposibil să fac în altă țară, dar este un copil matur. Cu ea vorbesc lucruri pe care le pot vorbi cu un om mare.

Faptul că amândoi (n.r. Anca Lungu) am fost extrem de atenți cu ea încă din momentul în care ne-am separat și am înțeles pe deplin că ea este prioritatea noastră, indiferent câți o să fim în acest cerc, se vede acum. Pentru orice copil un divorț este o traumă și atunci trebuie să îi tratezi această traumă încă din prima secundă, astfel încât trauma să fie cât mai mică, există și va rămâne permanentă, trebuie să lucrezi astfel încât efectele să fie mici', a mai spus el pentru Impact.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton