Ștefan Ciuculescu de la Survivor are o nouă iubită! Primele imagini cu cea care l-a cucerit

 Martin Lorena
.

Ștefan Ciuculescu de la Survivor are o nouă iubită! Acesta a postat pe rețelele de socializare imagini pline de romantism cu el alături de o tânără domnișoară blondă. Se pare că aceasta i-a furat inima, după ce fotbalistul a trecut printr-o despărțire chiar înainte de a pleca în Republica Dominicană!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Fostul faimos de la competiția Survivor și-a pus toți fanii pe gânduri în momentul în care a postat pe InstaStory o imagine în care este însoțit de o tânără blondă. Deși din prima fotografie aceștia puteau considera că este vorba de o prietenă apropiată, cea de a doua a lămurit complet lucrurile!

1-stefan1-stefan

Ștefan Ciuculescu și noua sa iubită par extrem de fericiți împreună, deși fostul concurent Survivor a trecut în urmă cu puțin timp printr-o despărțire. Acesta a dezvăluit inclusiv motivul pentru care lucrurile nu au mai funcționat între el și fosta sa prietenă.

Citește și: Cine este Ștefan Ciuculescu de la Survivor.Mama lui e celebră

Citește și: Adevărul despre relația dintre Elena Marin și Ștefan Ciuculescu de la Survivor.Cu cine dormea Elena

Citește și: În ce relații au rămas Zanni și Sebastian Chitoșcă, după Survivor:„Oamenii se așteptau să fiu umbra lui'

Citește și: Jador și Alex Velea s-au certat:„Spuneți-i că noi doi…'

Ștefan Ciuculescu de la Survivor are o nouă iubită!

Ștefan Ciuculescu pare mai îndrăgostit ca niciodată în imaginile pe care le-a postat zilele trecute pe InstaStory. Acesta apare însoțit de o domnișoară superbă, cu părul blond și cu un chip angelic. Alături de poza în care cei doi se sărută plini de fericire, fostul Faimos de la competiția Survivor a adăugat și un mesaj:

„Atunci când sunt romantic', a scris Ștefan Ciuculescu pe InstaStory.

Nu a fost nevoie de prea multe cuvinte deoarece Ștefan și Marina Oprea, căci așa o cheamă pe blondina care i-a furat inima, par să se iubească ca la douăzeci de ani! Privirile lor vorbesc de la sine, dar și zâmbetul care este surprins pe chipul celor doi!

Ce s-a întâmplat în fosta lui relație?

Ștefan Ciuculescu a avut o relație timp de jumătate de an, care s-a terminat chiar înainte ca acesta să plece în Republica Dominicană. Deși tânăra este cea care l-a încurajat să participe la emisiune, relația lor nu a rezistat până la începerea filmărilor:

Este vorba de o persoană care timp de 6 luni de zile a fost lângă mine zi de zi… Este vorba despre fata cu care am avut o relație până în momentul în care am venit în această competiție.', a povestit Ștefan Ciuculescu la Survivor România 2021.

După despărțire, Ștefan spera să poată purta o conversație cu fosta iubită pentru remedierea problemelor în cuplu, însă acest lucru nu s-a întâmplat:

Am avut niște discuții și sper ca după ce mă întorc, să stăm amândoi la aceeași masă că avem multe lucruri de spus. A fost lângă mine în cele mai grele momente din viața mea, de când joc fotbal, sincer', a adăugat acesta.

Ștefan Ciuculescu este coprezentatorul emisiunii „Bărbați vs. Femei'

După participarea la competiția Survivor România 2021, lui Ștefan i s-au ivit foarte multe oportunități. Una dintre acestea este chiar titlul de coprezentator al emisiunii „Bărbați vs. Femei', alături de Bianca Comănici.

„Pentru fiecare e un nou început și mă gândesc că și pentru tine o să fie. Poți sta liniștit că Bianca este nu pe mâini bune, pe mâini foarte bune'  a declarat acesta.

Fostul concurent Survivor este cel care i-a luat locul lui Alex Mihei în această emisiune online.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton