Ștefan Bănică și-a anulat un concert din cauza problemelor de sănătate: ”Nu pot vorbi deloc. Mi-a afectat corzile vocale”

 Calin Maria Bianca
.

Ștefan Bănică și-a anulat un concert din cauza problemelor de sănătate. Îndrăgitul artist urma să cânte în seara aceasta la o locație extrem de cunoscută din București, în care săptămânal este invitat câte un artist cunoscut sau chiar mai mulți. Din nefericire, problemele de sănătate îi stau în cale de data aceasta și nu poate onora serviciul pe care l-a programat încă din luna decembrie. Bineînțeles, fanii și-au cumpărat deja biletele, însă acesta le-a promis că o se revanșeze, pentru o altă dată disponibilă, biletele fiind valabile atunci. Iată totuși ce a pățit!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ștefan Bănică și-a anulat un concert din cauza problemelor de sănătate. Ștefan Bănică nu are nevoie de vreo descriere. Este unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți artiști din România, care a cucerit de fiecare dată publicul larg. Se bucură de o mare comunitat de fani și de urmăritori, astfel că atunci când se anunță vreun concert de al său, biletele se epuizează imediat. La fel s-a întâmplat și de data aceasta, la locația din București, unde trebuia să cânte în seara aceasta.

whatsapp-image-2023-02-28-at-14.02.00whatsapp-image-2023-02-28-at-14.02.00

Problemele de sănătate de multe ori vin pe nepregătite. Oricât de mult și-ar fi dorit Ștefan Bănică să le evite, se pare că de data aceasta nu a ținut de el aceaste lucruri. Recent, îndrăgitul artist a postat pe pagina personală de Instagram că se confruntă cu probleme de sănătate, care nu-i permit să cânte, astfel că a trebuit să anuleze concertul din seara aceasta de la Berăria H din București.

Citește și: Legătura neștiută dintre fiica lui Ștefan Bănică și cea a lui Răzvan Simion. Cum au fost surprinse Violeta și Ianca

Citește și: Ștefan Bănică Jr. își celebrează, azi, onomastica: „Diseară o facem lată”

Citește și: Cum arată Lavinia Pîrva în costum de baie, la 38 de ani. Imagini din vacanța exotică

Citește și: 'Eu nici măcar nu am voie să plâng în fața copilului meu'. De ce se ferește Bianca Drăgușanu să fie supărată în fața fiicei sale, Sofia

Ștefan Bănică și-a anulat un concert din cauza problemelor de sănătate

Ștefan Bănică și-a speriat și îngrijorat totodată marea comunitate de fani din mediul online. Recent, îndrăgitul cântăreț a făcut publică o postare în care anunță faptul că nu poate onora concertul de diseară de la Berăria H. Bineînțeles, a venit și cu o serie de explicații. Pe înțelesul tuturor, a mărturisit că se confruntă cu o laringită acută, care i-a afectat corzile vocale și l-a făcut să nu mai aibă deloc voce.

„Îmi pare tare rău să mă aflu în situația de a nu putea cânta în această seară la Berăria H din București, concert programat din decembrie anul trecut. Nu pot vorbi deloc. Am o laringită acută, care mi-a afectat corzile vocale'., a transmis Ștefan Bănică pe rețelele de socializare.

Ștefan Bănică își cere scuze în fața fanilor și promite că remediază problema

Ștefan Bănică știe cât de iubit și apreciat este de către publicul larg. A ținut să își ceară scuze pentru situația creată în mod involuntar. Artistul le-a promis fanilor că o să rezolve această problemă, astfel că a reprogramat deja concertul pentru data de 28 martie. Bineînțeles, biletele pentru data de azi vor fi valabilă atunci.

„Îmi cer scuze oamenilor care au cumpărat bilete să mă vadă. Sper să înțeleagă situația și să-mi revin cât mai repede. Concertul va fi reprogramat pe 28 martie. Biletele achiziționate își păstrează valabilitatea pentru data de 28 martie.', a mai menționat Ștefan Bănica.

Florin Ristei îl înlocuiește pe Ștefan Bănică în seara aceasta

Ei bine, dacă Ștefan Bănică trebuia să-i distreze pe toți cei prezenți la Berăria H în seara aceasta, acum i-a luat locul Florin Ristei. Reprezentanții localului nu au putut rămâne fără un artist în seara aceasta. Au dat câteva telefoane și au rezolvat imediat. În locul lui Ștefan Bănică, în această seară, de la ora 18.00, va cânta Florin Ristei alături de trupa sa. Mai mult decât atât, accesul va fi gratuit.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton