Ștefan Bănică Jr. își celebrează, azi, onomastica: "Diseară o facem lată"

 Radulescu Ruxandra
.

Ștefan Bănică Jr. își celebrează, azi, onomastica. Ștefan Bănică Jr. sărbătorește azi ziua numelui, de Sfântul Apostol Ștefan. Artistul a transmis un mesaj pe rețele de socializare, care i-a bucurat pe fanii artistului, postarea ajungând în scurt timp peste trei mii de aprecieri. Vedeta urmează să susțină un concert chiar în această seară și și-a anunțat fanii că este spectacolul va fi unul de excepție. Ștefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din România și își va celebra onomastica.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ștefan Bănică Jr. își celebrează, azi, onomastica. Ștefan Bănica Jr. își celebrează onomastica cu ocazia zilei de Sfântul Apostol Ștefan. Bănică este într-o formă de zile mari azi și se pregătește intens pentru concertul pe care îl va susține, chiar de ziua numelui său. Asemenea unui artist autentic, Bănică va sărbători acest moment special pe scenă, în fața fanilor săi fideli. Artistul a avut parte de un Crăciun superb alături de soția sa, Lavinia Pîiva și fiul lor, astfel că este gata să aducă energie pozitivă prin piesele sale.

27598351323614897139940193977162777123928730n-e164906360996027598351323614897139940193977162777123928730n-e1649063609960

Ștefan Bănică Jr. își celebrează, azi, onomastica

Ștefan Bănică Jr. își sărbătorește onomastica, de ziua Sfântului Apostol Ștefan. Ziua numelui l-a prins pe artist plin de energie și entuziasmat că va petrece acest moment special pe scenă. Bănica va susține un concert diseară și a lansat o invitație publicului pe rețelele de socializare, promițând un show pe cinste. Ștefan Bănică Jr. nu i-a uitat pe fanii săi care își celebrează onomastica și le-a transmis o urare frumoasă. Cântărețul este foarte entuziasmat și gata să ofere publicului un concert memorabil.

Citește și: Andreea Marin a anunțat că Violeta, fiica sa și a lui Ștefan Bănică, nu va juca în „Liceenii”: „Are alte priorități acum”

Citește și: Cine este mama lui Ștefan Bănică și cum arată: „A fost sprijinul din umbră

Citește și: Anghel Damian, Crăciun în familie cu Theo Rose și părinții ei.Ce cadou a primit de la socri: „Ce culoare…'

Citește și: Ce familie frumoasă are Florica Boboi, câștigătoarea Chefi la Cuțite! Fiul ei vrea să îi calce pe urme:'Ziua luptam și noaptea plângeam'

„La mulți ani tuturor celor ce poartă numele Sfântului Ștefan! Să fim sănătoși și voioși! Iar diseară o facem lată, așa cum numai noi știm”, a transmis artistul.

Ștefan Bănică Jr. s-a transformat în regretatul Gheorghe Dinică la „Te cunosc de undeva”

Ștefan Bănică este unul dintre cei mai solicitați artiști în perioada sărbătorilor de iarnă. Pe lângă concertele pe care urmează să le susțină, artistul se ocupă și de proiecte de televiziune, cum ar fi emisiunea „Te cunosc de undeva”. Ștefan Bănică Jr. a făcut o mare surpriză telespectatorilor, la ediția recentă a show-ului, când s-a reunit cu vechea sa parteneră de scenă, Emilia Popescu, pentru a aduce la viață un cuplu memorabil.

Ștefan Bănică Jr. și Emilia Popescu s-au transformat în regretații Gheorghe Dinică și Cornelia Catanga. Marele actor ai scenei românești și legendara artistă de muzică lăutărească au făcut un duet de execpeție pe scena de la „Te cunosc de undeva”, în cadrul ediției de sărbători. Ștefan Bănică și Emilia Popescu au avut o chimie extraordinară și au încântat publicul și juriul cu piesa „Am muncit și nopți, am munci și zile”.

Sunteţi o bucurie pentru noi şi, într-adevăr, o mare surpriză ca apariţie în emisiunea noastră. Sunt pe cât de emoţionat, pe atât de fericit, că în această seară de Ajun de Crăciun suntem împreună!', a declarat Aurelian Temişan

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton