Ștefan Bănică Jr. a făcut un duet cu Lavinia. Cei doi soți au cântat împreună, pentru prima dată

 Lupescu Anca
.

Ștefan Bănică Junior a avut de suferit din cauza pandemiei de COVID-19. Este prima oară când artistul nu a susținut celebrele concerte la Sala Palatului, motiv pentru care a decis să cânte alături de Lavinia, soția lui. Cei doi au filmat un videoclip pentru Crăciun la piesa pe care o cântă împreună. O premieră pentru Ștefan, dar și pentru Lavinia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ștefan Bănică a pregătit o emisiune specială, intitulată Acasă de Crăciun', care a fost difuzată chiar în seara de Crăciun, pe 25 decembrie, la Antena 1.

Stefan-Banica-la-filmari-de-Craciun-FOTO-VALI-GRECEANU-1536×1024Stefan-Banica-la-filmari-de-Craciun-FOTO-VALI-GRECEANU-1536×1024

„Vor fi momente pline de emoție, bucurie, magie și invitați unul și unul! Trăim într-o perioadă în care spectacolele, concertele ne lipsesc, și atunci acest show TV e singura alternativă pentru a rămâne în contact cu publicul meu, care, pentru prima dată în 19 ani, nu poate veni la Sala Palatului. Așa că păstrăm, în această formă, continuitatea tradiției concertelor mele de Crăciun. Crăciunul nu se amână niciodată și mi se pare cu atât mai important anul acesta să nu uităm de tradiții si de normalitate. În felul asta, răspund miilor de mesaje în care m-ați întrebat dacă există vreo șansă să ne întâlnim la concertele de Crăciun în acest an. Așa că ne vom întâlni, însă doar pe micul ecran. Ideea e că vom fi din nou împreună în spiritul sărbătorilor de iarnă”, a dezvăluit Ștefan Bănică înainte de a apărea pe sticlă alături de soția lui.

Alături de cei doi, în videoclip a apărut și fiul lui Ștefan Bănică Junior, Radu Ștefan.

„Emisiunea a fost realizată în regim de film, într-un decor superb și mă bucur să apar alături de oameni dragi, pe care îi iubesc: prieteni de suflet, dar și o parte din familia mea, care are legătură cu zona artistică. O să cânt pentru prima oară alături de soția mea, Lavinia, și o să joc împreună cu băiatul meu, Radu Ștefan. Și îmi face plăcere să împărtășesc asta cu publicul meu. Sper că v-am făcut curioși și vreau să vă aduc în case, prin acest show, magia Crăciunului. Vă urez, în primul rând, să fiți sănătoși, să aveți sărbători fericite și să ne revedem într-un an nou mai bun!', a dezvăluit Ștefan Bănică înainte de difuzarea momentului.

Ștefan Bănică Junior, nevoit să renunțe la tradiția anuală. Fanii au fost încântați de apariția soției sale Lavinia

Îmbrăcată într-o rochie roșie, Lavinia a făcut senzație în videoclipul filmat alături de soțul ei.

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva sunt căsătoriți din 2017, însă niciodată nu au interpretat o melodie împreună, deși amândoi sunt cântăreți. La insistențele fanilor, aceștia au cântat împreună în cadrul show-ului găzduit de către juratul de la X Factor.

Melodia Crăciunul, vine Crăciunul a fost extrem de bine primită de public, iar fanii l-au felicitat pe cântăreț pentru show.

Celebrul cântăreț nu a vrut să renunțe la tradiția anuală a show-ului de sărbători, așa că l-a realizat într-un mod inedit. Fanii l-au putut urmări la televizor și au avut parte de momente amuzante și emoționante. Radu Ștefan, fiul artistului, și-a făcut și el apariția în cadrul emisiunii, unde s-a descurcat exelent.

Citește și: Mihaela Rădulescu vorbește în premieră despre despărțirea de Dani Oțil și logodnica lui:„Sper să mă iubească și actuala lui soție

Citește și: Sandra Izbașa, cerută în căsătorie de nepotul lui Ştefan Bănică.Cum arată inelul de logodnă

Citește și: Dan Bittman a spus de ce nu a cerut-o în căsătorie pe Mihaela Rădulescu:„Îmi era frică să…

„Trăim într-o perioadă în care spectacolele, concertele ne lipsesc, și atunci acest show TV e singura alternativă pentru a rămâne în contact cu publicul meu, care, pentru prima dată în 19 ani, nu poate veni la Sala Palatului. Așa că păstrăm, în această formă, continuitatea tradiției concertelor mele de Crăciun', a declarat Ștefan Bănică Jr.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton