Ștefan Bănică a venit la incinerarea Cristinei Țopescu. I-a adus un ultim omagiu femeii pe care iubit-o enorm

 Stamen Diana
.

Cristina Țopescu este incinerată astăzi, 16 ianuarie. Ștefan Bănică Jr. a venit să-și ia rămas bun de la femeia cu care a avut o relație de 5 ani și pe care iubit-o enorm.

Ștefan Bănică a venit și și-a luat rămas bun de la Cristina Țopescu. Artistul a avut o relație de 5 ani cu jurnalista, iar iubirea lor a fost foarte mare. Ștefan Bănică a venit la căpătâiul Cristinei Țopescu cu un buchet de trandafiri albi, potrivit Spynews.

Cei care au iubit-o pe vedeta de televiziune au venit să-i aducă un ultim omagiu, înainte de a fi incinerată. Cenușa Cristinei Țopescu va fi depusă într-un cavou la cimitirul Bellu. În cavou va fi pus și un cățel din jucărie, așa cum a declarat mama jurnalistei.

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani

Fosta prezentatoare de televiziune Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în propria locuință. La doar 59 de ani, Cristina Țopescu a fost găsită moartă în pat, în propria locuință, după ce un prieten a alertat poliția.

O vecină a sunat la 112, întrucât nu o mai văzuse pe Cristina Țopescu din data de 19 decembrie. Echipajul de la Ambulanță a găsit-o pe fiica regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu decedată și nu a mai putut face nimic pentru a o salva.

Cristina Țopescu a fost găsită în pat, purtând haine de noapte. Din primele date, Poliția nu exclude ca aceasta să fi murit în timpul somnului.

Citește și: Ultimul mesaj trimis de Cristina Ţopescu pe 28 decembrie, unui prieten, pe Whatsapp:„Sunt la capătul puterilor…

FOTO: Facebook, Spynews

Cristian-Țopescu-și-Cristian-Țopescu-5Cristian-Țopescu-și-Cristian-Țopescu-5
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton