Ștefan Bănică a avut emoții mari la piesa de teatru de debut a fiului său, Radu Ștefan: „Mici probleme, le discutăm mai târziu”

 Dumitrache Laura
.

Ștefan Bănică se poate declara un bărbat împlinit, atât pe plan profesional, cât și personal. Artistul are o carieră de succes, dar și o familie minunată. Cântărețul are trei copii cu trei femei diferite, iar fiul său cel mare, Radu Ștefan a avut prima sa piesă de teatru jucată. Ștefan Bănică este mândru de fiul său și a venit însoțit de Violeta, fiica pe care o are cu Andreea Marin.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ștefan Bănică, 55 de ani, este un tată mândru. Actorul are trei copii, doi băieți și o fată. Cel mai mare fiu al său are 20 de ani, iar zilele trecute a avut prima sa piesă de teatru jucată. Artistul a mers împreună cu fiica sa, Violeta, în vârstă de 14 ani. Ștefan Bănică formează un cuplu cu Lavinia Pîrva și au împreună un băiețel, Alexandru, de trei ani.

stefan banica si radu stefanstefan banica si radu stefan

Radu Ștefan și-a făcut debutul în teatru, iar tatăl său a fost alături de el. De asemenea, Radu a avut parte și de susținerea surorii sale, Violeta, cea cu care are o relație apropiată. Ștefan Bănică a vorbit despre prestația fiului său pe scena teatrului românesc.

Citește și: Copiii lui Ștefan Bănică vor juca în noua serie din „Liceenii”.Violeta și Radu Ștefan au roluri importante

Citește și;Ce relație are Andreea Marin cu Radu Ștefan Bănică:„Așa văd eu lucrurile. E crescut cu mult…' / EXCLUSIV

Citește și:Culiță Sterp a primit încă o infracțiune la dosarul penal, după ce Poliția i-a recalculat alcoolemia din timpul accidentului.Ce riscă acum cântărețul

Citește și:Gina Pistol a plâns în semifinala Chefi la cuțite. De ce a izbucnit în lacrimi:”M-am emoționat. Sunt…”

Ștefan Bănică a avut emoții mari la piesa de teatru de debut a fiului său, Radu Ștefan

Ștefan Bănică a fost alături de Radu Ștefan la debutul său pe scena teatrului românesc. Artistul a mers însoțit de fiica sa, Violeta, pentru a-l urmări pe Radu Bănică, fiul său din prima căsătorie. Actorul a fost extrem de mândru de prestația fiului său, și recunoaște că a avut mari emoții.

Ștefan Bănică a fost mulțumit de talentul fiului său și i-a acordat nota maximă pentru felul în care a prestat pe scenă. Îi dau nota 10 pentru acest debut, restul de picanterii sau mici probleme, pe astea le discutam mai târziu', a declarat Ștefan Bănică

Ștefan Bănică a fost însoțit de fiica sa, Violeta

Ștefan Bănică a mers la spectacolul fiului său, însoțit de Violeta, fiica sa și a Andreei Marin. Violeta a fost bucuroasă să își vadă fratele pe scenă și nu a ratat ocazia de a posta câteva imagini cu Radu pe rețelele de socializare. : „Cel mai bun!'. Radu Bănică i-a moștenit talentul tatălui său, iar în urmă cu ceva timp declara că va face parte dintr-un proiect nou. Radu Bănică va face parte din juriul unui show de talente.

Nu am neapărat o categorie pe care o jurizez, dar având în vedere că voi absolvi Facultatea de Actorie (n. r. din cadrul Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale din Bucureşti,), o să jurizez tot ce ţine de actorie şi de prezenţa scenică', anunta fiul lui Ștefan Bănică.

Ștefan Bănică: „Nu-mi doresc neapărat să urmeze același drum cu mine”

Artistul a vorbit în urmă cu ceva timp despre cei trei copii ai săi. Ștefan Bănică are un fiu din căsnicia cu Camelia Constantinescu, pe Radu Ștefan. Din căsătoria cu Andreea Marin, artistul are o fiică, pe Violeta, iar cu Lavinia Pîrva are un fiu, Alexandru. Cântărețul a mărturisit că nu-și constrânge copiii să aleagă calea muzicii sau a actoriei.

Eu nu-mi doresc neapărat să urmeze acelaşi drum cu mine şi nici nu-i constrâng în niciun fel. Vin mereu la concertele mele, dar eu vreau să meargă să vadă tot felul de spectacole, tot felul de artişti şi tot felul de trupe, ca să-şi îmbogăţească şi să aleagă. Uneori vreau să-i iau cu mine în turneu.', a povestit Ștefan Bănică pentru okmagazine.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton