"Ce bătaie de joc, nemernicilor!". Statul îl obligă pe Nicu Alifantis să înapoieze indemnizația oferită în timpul pandemiei. Ce sumă datorează artistul

 Radulescu Ruxandra
.

Statul îl obligă pe Nicu Alifantis să înapoieze indemnizația oferită în timpul pandemiei. Lovitură pentru artistul Nicu Alifantis, care, recent, a primit somație din partea statului, ce-l obligă să dea înapoi banii oferiți în timpul pandemiei, ca ajutor pentru artiști. Nicu Alifantis a fost absolut șocat când a văzut ce sumă datoreză acum statului. Iată ce a declarat artistul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Statul îl obligă pe Nicu Alifantis să înapoieze indemnizația oferită în timpul pandemiei. Nicu Alifantis, 68 de ani, are de-a face cu o situație pe care o consideră de-a dreptul umilitoare. Artistul este obligat de stat să dea înapoi indemnizația primită în timpul pandemiei. Este vorba de un ajutor oferit sub forma unei sume lunare, având în vedere suspendarea temporară a activității în perioada respectivă. Astfel, între luna aprilie 2020 și până la jumătatea anului 2021, Nicu Alifantis a primit o sumă impozitabilă în valoare de 4.072 de lei, în fiecare lună. Din păcate, artistul a fost surprins să afle, că acum statul îi cere să dea banii înapoi. Iată cu ce probleme se confruntă artistul!

image00007image00007

Statul îl obligă pe Nicu Alifantis să înapoieze indemnizația oferită în timpul pandemiei

Lui Nicu Alifantis i s-a adus la cunoștință că ajutorul financiar respectiv a fost primit 'în mod necuvenit'. Astfel că artistul s-a trezit „dator” la stat cu 4.072 de lei alocaţi lunii aprilie 2020, în ciuda faptului că banii au fost impozitați.

'Decuseară trece pe la mine Poștașul și-mi aduce un maldăr de plicuri. Zic, merci, îl cinstesc și m-apuc să le desfac. Citesc. Dracu m-a pus?! Mă minunez ca prostu. Apoi mă enervez ca idiotu! Ca un bun creștin, îmi fac o cruce cât pot de mare și tot așa de 7 ori, că atâtea plicuri am primit.

Citește și: Ion Țiriac și Piero Ferrari, alături de iubita lui româncă, au petrecut Paștele catolic în Poiana Braşov. Imagini de la petrecerea exclusivistă

Citește și: Ce se întâmplă cu spectacolele în care joacă Monica Odagiu, după accidentul mortal. Cosmin Seleși: „Doamne ferește! Nu pot…'

Citește și: Tudor Chirilă, reacție acidă după ce o fată l-a pozat în metrou și a postat imaginea pe Facebook: „Lipsă de bun-simț”

Citește și: Monica Tatoiu a fost atacată cu pietre de un elev, când era profesoară: „Băiete, eu sunt în evidența Spitalului 9, de nebuni. Ca atare, pot să te și omor”

Pe scurt, în 2020, Statu a plătit niște indemnizații ălora cu meserii liberale, din care, cu onor fac și eu parte, că cică din cauza lui Covi nu ne-am putut desfășura activitatea. Ete că acus-au gândit ei că ar fi bine să ni le ia înapoi că cică sumele lunare au fost plătite necuvenit (?!)

Tare, nu-I așa? Doamne, în ce țară trăim! Ce bătaie de joc! Fi-v-ar masca, izoleta și vaccinul cui v-a ales, că nu vă mai săturați, nemernicilor!', a scris artistul, pe pagina personală de Facebook.

Nicu Alifantis, invitatul Marinei Constantinescu la emisiunea „Nocturne”

Nicu Alifantis este unul dintre artiștii de referință ai muzicii folk din România. Acesta a rămas o fire discretă, iar aparițiile sale la TV sunt foarte rare. Cu toate acestea, în cadrul emisiunii „Nocturne” cu Marina Constantinescu, artistul a relatat momente marcante din viața sa, a căror amintire rămâne vie în sufletul lui Nicu Alifantis.

„Deşi ploioasă, ziua în care s-a înregistrat ediţia a fost una extrem de frumoasă, dar şi emoţionantă pentru mine. Am fost în TVR, după mulţi ani, şi am filmat, la invitaţia doamnei Marina Constantinescu, pentru emisiunea Noctune. O oră minunată, în care am depănat multe, foarte multe amintiri din teatru şi, mai ales, despre oameni sezaţionali ai aceastei lumi.

Am fost chiar şi răsfăţat de echipa Marinei fiind „cazat’ în cabina „Toma Caragiu’, gest absolut emoţionant care mi-a creat o stare cu totul deosebită! Mulţumesc, Marina, pentru această întâlnire!‘, scria Nicu Alifantis la finalul filmărilor pentru ediţia Nocturne

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton