Care este starea de sănătate a lui Adrian Minune, după ce a fost internat de urgență. Karmen, fiica lui: „Niciodată nu l-am văzut așa. Era momentul să...”

 Calin Maria Bianca
.

Care este starea de sănătate a lui Adrian Minune, după ce a fost internat de urgență la finalul lunii martie. Vestea că celebrul manelist a ajuns pe mâinile medicilor a ținut primele pagini ale ziarelor câteva zile la rând, fanii fiind cu adevărați surprinși de o astfel de veste. Ei bine, în urma analizelor pe care le-a făcut, medicii l-au diagnosticat cu diverticulită. Iată ce spune fiica sa, Karmen Simionescu, despre starea lui de sănătate din aceste momente!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

La finalul lunii martie, Adrian Minune a ajuns de urgență la spital, după ce s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate. Au trecut mai bine de trei săptămâni de la acel moment, în care fanii au așteptat cu sufletul la gură să afle ce se întâmplă cu el și cum se simte. Ei bine, Karmen Simionescu a vorbit despre starea de sănătate a tatălui său.

whatsapp-image-2023-04-21-at-12.31.38whatsapp-image-2023-04-21-at-12.31.38

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Adrian Minune a fost destul de discret de-a lungul vieții cu tot ceea ce a însemnat familia sa și viața personală, astfel că și de data aceasta a ținut cont de această regulă. Totuși, într-un târziu, fiica sa, Karmen Simionescu, a făcut lumină în acest caz și a dezvăluit că celebrul manelist se simte bine, însă a luat o mică pauză.

Citește și: De ce boală suferă Adrian Minune și care sunt simptomele: „Am fost la spital, am făcut un CT și…”

Citește și: Adrian Minune a ajuns de urgență la spital. Ce se întâmplă acum cu celebrul manelist, după ce a fost internat

Citește și: Cu cine locuiește Deea Maxer după divorțul de Dinu Maxer și ce surse de venit are: „S-au mutat la mine'

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf, după ce s-a afișat cu noul iubit: 'Îmi doresc să putem vreodată, dacă ne vom întâlni, să…'

Care este starea de sănătate a lui Adrian Minune, după ce a fost internat de urgență la finalul lunii martie

Karmen Simionescu a oferit recent primele declarații despre starea de sănătate a tatălui. Frumoasa brunetă a explicat că Adrian Minune se simte foarte bine acum și este sănătos, fără a avea vreo problemă. De asemenea, a ținut să precizeze că a avut o mică problemă, însă acum și-a revenit, iar după o scurtă pauză o să onoreze evenimentele pe care le are.

Tatăl meu este foarte bine. E perfect sănătos. Și-a revenit. A avut o mică problemă. A fost internat. A plecat într-o scurtă „vacanță', deci are forțe proaspete pentru nebunia din vară care urmează. Niciodată, de când mă știu eu, nu l-am văzut așa. Tata nu a fost niciodată internat. A mai avut momente când s-a simțit rău, și-a făcut perfuzii acasă, una alta, un pui de somn, lasă că îmi revin', a spus Karmen Simionescu, la Antena Stars.

Karmen Simionescu: 'Era momentul să ia o mică pauză'

Karmen Simionescu a trecut și ea prin momente grele în momentul în care tatăl ei a ajuns la spital, asta fiindcă Adrian Minune nu a mers niciodată în cei 50 de ani, iar ea nu l-a auzit vreodată să spună că se simte rău. Aceasta susține că este momentul să ia o mică pauză ca să își revină, după atât de multă activitate de-a lungul anilor.

Tata este genul de om care nu zice „Mi-e rău'. Eu nu l-am auzit niciodată pe tata să zică „Mi-e rău' și am zis că a ajuns la vârsta de 50 de ani, era momentul să ia o mică pauză și să stea să se curețe organismul lui și să se odihnească. După atâta alergătură și o viață întreagă de activitate, este momentul să spui „Stop, vreau și eu o pauză.'', a mai spus fiica lui Adi Minune.

Adrian Minune, primele declarații după ce a ajuns de urgență la spital

Adrian Minune a oferit recent primele declarații după ce a ieșit din spital. Celebrul manelist a explicat că, în urma analizelor, a fost diagnosticat cu diverticulită, o boală ce se face de la frig. Acesta a explicat că se simte foarte bine și că este pregătit să onoreze toate evenimentele pe care le are planificate, fără a face vreo pauză, așa cum a declarat fiica sa, Karmen Simionescu.

„Am fost la spital, am făcut un CT. E vorba de diverticulită. De la frig. Dar sunt beton, mulțumesc lui Dumnezeu. Am luat niște pastile, țin un regim, sunt bine. Să iau pauză? Niciodată! Muzica e viața mea, mă îndrept spre Chișinău. Nimeni și nimic nu mă poate împiedica să-mi fac meseria’, a declarat cântărețul de manele pentru Cancan.ro.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton