Care este starea de sănătate a actorului Ion Dichiseanu, internat de 3 luni: "Recuperarea depinde și de..."

 Mirea Roxana
.

Fiica lui Ion Dichiseanu, Ioana, a vorbit despre starea de sănătate a tatălui ei. De mai bine de 3 luni, marele actor se află internat la Spitalul Floreasca. Ioana a dezvăluit că Ion Dichiseanu este mai bine, dar nu știe cât timp va mai sta în spital. Cert este că îl așteaptă cu nerăbdare acasă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ioana, fiica lui Ion Dichiseanu, a oferit detalii despre starea de sănătate a actorului. Ion Dichiseanu, în vârstă de 87 de ani, se află în spital încă de la începutul anului. Din păcate, marele actor a contractat o bacterie foarte periculoasă, în timpul unei analize făcute la o clinică privată. De atunci, acesta se luptă pentru viața lui. Ioana a dezvăluit că starea de sănătate a lui Ion Dichiseanu s-a îmbunătățit, însă recuperarea va mai dura.

122160006_4126305334062492_286221403466844045_n122160006_4126305334062492_286221403466844045_n

Tata e mai bine, din fericire, medicii de la Spitalul Floreasca au identificat bacteria care i-a provocat atâtea probleme și, acum, a scăpat de ea. Dar va mai dura recuperarea, nu știm exact cât, el având și alte probleme, cu tensiunea, cu inima, iar acestea au afectat și plămânii', a spus Ioana, fiica lui Ion Dichiseanu, pentru fanatik.ro.

Citește și: Ce se întâmplă cu Liviu, fostul soț al Israelei, la 3 ani de când a dispărut fără urmă.Cu ce se ocupă acum

Citește și: Pavel Bartoș, adevărul despre momentele grele din căsnicie:„A fost o perioadă în care mă și mir cum am rezistat'/ EXCLUSIV

Citește și:Cum se înțelege Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, cu Anda Călin, iubita tatălui ei:„Eu cu ea…'

Citește și: Apropieri suspecte între Elena Marin și Ștefan Ciuculescu, la Survivor.Cum au fost surprinși

Care e starea de sănătate a lui Ion Dichiseanu

Ioana a mai mărturisit că Ion Dichiseană își dorește să se recupereze cât mai repede șă să meargă acasă.

Tata, ultima oară când am vorbit cu el, mi-a spus că vrea să vină cât mai repede acasă. Recuperarea depinde și de el, dar trebuie să mai avem răbdare, nu știm cât va trebui să mai așteptăm. Oricum, e mai bine acum. Nu putem vorbi prea des cu el din cauza restricțiilor, dar se simte mai bine', a mai spus Ioana Dichiseanu.

Ioana Dichiseanu a mai spus că tatăl ei a primit, inițial, un diagnistic eronat la clinica privată.

La clinica privată i s-a pus diagnosticul de tumoră, spuneau că e inoperabilă. Eu le-am cerut să nu îi zică nimic lui, știam doar eu. Am mers la Floreasca, iar acolo medicii, după analize, după imagistică, după toate lucrurile pe care le-au făcut să afle ce are, ne-au spus că nu e vorba de vreo tumoră, că e o pleurezie și l-au tratat cum trebuie. Avea și acea infecție, dar s-a rezolvat până la urmă. Probabil că dacă i s-ar fi făcut acea bronhoscopie nu ar fi avut nici infecția, nu ar fi luat bacteria aceea', a mai dezvăluit fiica lui Ion Dichiseanu.

Ioana Dichiseanu: „Ei sunt foarte apropiați'

Ion Dichiseanu și Anastasia, nepoata lui, au o relație foarte strânsă. Fetița și-a uimit părinții în momentul în care le-a spus că vrea să se facă medic la Spitalul Floreasca pentru a-l trata pe Dichi, așa cum îl alintă ea pe bunicul ei.

Anastasia ne-a spus, zilele trecute, că vrea să se facă medic la Floreasca. Motivul? Mi-a spus că vrea să îl trateze pe Dichi – așa cum îi spune ea tatălui meu – și să aibă grijă de el. M-a făcut praf cu aceste cuvinte. Ei sunt foarte apropiați, sunt legați unul de celălalt, iar vorbele astea m-au impresionat', a mai mărturisit Ioana Dichiseanu.

Sursa Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton