Speak și Ștefania s-au mutat într-o vilă cu trei etaje! "Am pus gazon, am vopsit gardul, am cumpărat chiar..."

 Oana Pantazi
.

Speak și iubita lui, Ștefania, s-au mutat recent în casă nouă și au preocupări gospodărești, ca orice cuplu pe cale de a-și întemia o familie. Iată cum arată noua lor casă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În contextul pandemiei de coronavirus, care ne-a ținut pe toți izolați la domiciliu, Speak și Ștefania au ales să se mute în casă nouă, într-o vilă unde dispun de mai mult spațiu, dar și de o curte unde se pot relaxa în voie.

După ce s-au întors de la Asia Express, unde artistul și-a cerut iubita de soție, iată că Speak și Ștefania sunt tot mai pregătiți să-și întemeieze o famile, cei doi luând decizia de a se muta împreună într-o casă mai spațioasă, în zona Cernica, la doar câteva străduțe de vechiul apartament.

Citește și: O mai ții minte pe Andreea Vasile de la Big Brother? A fost iubita lui Bendeac, dar între timp, viața i s-a schimbat total: „Atunci când întâlnești un om pe care-l iubești…”

Nu au renunțat la vechiul apartament

Speak și iubita lui nu au renunțat la vechiul apartament, iar vila cu trei etaje este deocamdată închiriată, însă cei doi au făcut toate amenajările necesare pentru a se simți acolo ca acasă.

'Casa nu este a noastră, am închiriat-o. Noi avem un apartament tot în zonă, dar am vrut să locuim la casă, am luat-o complet mobilată și am mai contribuit și noi cu câte ceva… Ce am vrut neapărat să avem. Am pus  gazon, am vopsit gardul, am cumpărat chiar grătar cu cărbuni. Am umblat puțin și la mobilă, pe undeva', a povestit Speak pentru cancan.ro.

Citește și: Cine este și cum arată iubitul lui Leonard Miron. Cei doi formează un cuplu de 18 ani, iar Miguel i-a fost aproape în lupta cu cancerul

A cerut-o de soție chiar la Asia Express!

În ediţia Asia Express,  difuzată pe 14 aprilie, Speak şi-a luat inima-n dinţi şi a cerut-o de soţie pe Ştefania. Atunci când concurenţilor li s-a cerut să scrie o scrisoare către partener, Speak a transformat-o într-o adevărată declaraţie de dragoste care s-a încheiat cu „Vrei să fii soţia mea?’.

vilavila

Pentru că toată lumea era curioasă să afle când va avea loc marele evenimeny, Speak a făcut primele declarații despre nuntă, în cadrul emisiunii „Xtra night show’.

„Nu am stabilit încă data nunții. Adică, nu am vorbit despre asta. Să așteptam să treacă nebunia asta legată de coronavirus și vedem pe urmă ce o să fie.

E ca și luată, nu o să stam opti ani până facem nunta. Să treacă pandemia și să ne apucăm de organizare. De fapt Ștefania să se ocupe. O las pe  ea să organizeze’, a declarat artistul în cadrul emisiunii de la Antena 1.

Foto: Instagram, cancan.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton