Speak și Ștefania sunt izolați în Jakarta, după ce au fost infectați cu COVID-19: "Am dormit cu masca pe față"

 Raiciu Adriana
.

Momente de coșmar pentru Speak și Ștefania. Au vrut să aibă parte de o vacanță de vis, însă au ajuns să trăiască clipe extrem de dificile, după ce au fost infectați cu COVID-19. La momentul actual, cuplul este izolat la un hotel din Jakarta. Ce se întâmplă cu cei doi artiști.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Speak și Ștefania nu s-au gândit vreo secundă că vacanța lor din Indonezia se va termina în acest mod. Cei doi au fost infectați cu noul coronavirus și au fost transportați la un hotel folosit pentru izolare. Însă, condițiile de acolo nu sunt deloc pe placul celor doi artiști.

272060801_115589207521797_4605190946262586998_n272060801_115589207521797_4605190946262586998_n

Despre întreagă experiență a vorbit cântărețul pe contul său de socializare. Iată prin ce au fost nevoiți să treacă.

Citește și: Speak recunoaște că a avut emoții când și-a cunoscut viitorii socri: „Tatăl Ștefaniei m-a scos afară, să…'/ EXCLUSIV

Citește și: Iubita lui Speak, vedetă în New York! Ștefania a apărut pe ecranele din Times Square

Citește și: Andreea Bălan, primele declarații după despărțirea de Tiberiu Argint: „Nu trebuie să cauți dragostea'

Citește și: Beatrice Olaru, câștigătoarea Exatlon România 2, este însărcinată pentru a doua oară:„Ana va avea un frățior sau o surioară

Speak și Ștefania, izolați în Jakarta, după ce au fost infectați cu COVID-19

Speak și Ștefania au decis să meargă într-o vacanță de vis în Indonezia. Nu s-au gândit vreo secundă la ce va urma să se întâmple. Ei bine, cei doi îndrăgostiți au fost testați pozitiv cu noul coronavirus. Astfel, au fost nevoiți să se izoleze pentru șapte zile.

Au fost transportați la un hotel folosit pentru izolare din Jakarta și, deși artistul a plătit pentru o cameră scumpă, s-a ales cu una plină de mucegai.

Pe contul său de izolare, Speak a povestit că a fost nevoit să doarmă cu masca de protecție pe față. Nici mâncare nu este deloc pe placul celor doi, iar comunicarea cu angajații hotelului este imposibilă, întrucât nu știu limba engleză.

„Este un mucegai ceva de nedescris, am dormit cu masca pe față toată noaptea. Stăm afară toată ziua, iar seara mergem în cameră ca să ne culcăm. Am ales cea mai scumpă cameră, iar condițiile sunt mai rău ca în Asia. Ea nu arată rău, dar este foarte multă mizerie și foarte mult mucegai. Mâncarea este îngrozitoare, nu ne lasă să comandăm de afară…dar vom vorbi cu ei căci altfel murim de foame, ne curățăm în câteva zile”, a povestit Speak, foarte revoltat. 

Cu toate că nu au fost cazați într-o cameră locuibilă, starea lor de sănătate este bună. Se pare că artiștii au contractat o formă ușoară a virusului și sunt și vaccinați cu schemă completă.

'De fapt, testul de ieri negativ era pozitiv. A fost o eroare de comunicare din partea hotelului. Am refăcut testul și într-adevăr suntem pozitivi. Nu prezentăm niciun simptom, suntem fresh și energici, mai puțin acum că am aflat vestea. Suntem siguri că datorită vaccinului avem cea mai ușoară formă posibilă', a scris Speak pe Instagram.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton