Speak și Ștefania la un pas să fie arestați în SUA. De la ce a pornit totul: „Era să rămânem acolo”

 Lăstun Ana Maria
.

Speak și Ștefania se află în vacanță, în SUA, iar cei doi au trecut prin clipe greu de imaginat, dat fiind faptul că s-au aflat la un pas de a fi arestați. Deși au avut parte de mari bucurii în Statele Unite ale Americii, solistul a mărturisit că vacanța lor a început cu mari peripeții.


ARTICOLUL URMATOR

Nimeni nu poate contesta că Eva Zaharescu este o tânără de o frumusețe răpitoare, moștenind trăsăturile mamei ei, Andreea Berecleanu. Eva are 19 ani și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un bărbat care nu e străin de lumea showbiz-ului. Este vorba despre Ștefan Manolache, care are o reputație de cureritor, fiind un adevărat Don Juan, iar Eva Zaharescu pare îndrăgostită iremediabil.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Speak și Ștefania au decis să își petreacă vacanța de vară în SUA, însă le-a cam stat inima în loc atunci când și-au dat seama că ar putea fi arestați. Deși se află în New York de mai bine de o săptămână, Speak și Ștefania au decis să facă anunțul în urmă cu puțin timp, pe rețelele de socializare: „Era să rămânem acolo, să ne ia oamenii ăia, să ne pună cătușe.'

Citește și: Iubita lui Speak, vedetă în New York! Ștefania a apărut pe ecranele din Times Square

Citește și: Ce tatuaj și-a făcut Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite. Este dedicat lui Speak și lui Chef Scărlătescu

Citește și: Speak recunoaște că a avut emoții când și-a cunoscut viitorii socri: „Tatăl Ștefaniei m-a scos afară, să…”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum i-a catalogat Adelina Pestrițu pe foștii iubiți Liviu Vârciu și Speak. Neașteptat ce a spus despre Ștefania!

Ulterior, partenerul vedetei a povestit în detaliu incidentul care s-a petrecut chiar pe aeroportul pe care au aterizat. Nici nu au apucat să se bucure de visul american, că Speak și Ștefania au fost opriți la vamă, de oamenii legii care le-au analizat în cel mai mic amănunt documentele de călătorie. Colac peste pupăză, după zeci de ore petrecute în zbor, Speak și Ștefania au aflat că ar putea fi arestați pentru că, surpriză: cântărețul figura ca… cetățean american!

speak-si-stefania-aproape-au-fost-arestati-8speak-si-stefania-aproape-au-fost-arestati-8

Speak, primele detalii despre cum el și Ștefania au fost la un pas de a fi arestați

„Ajunsesem, trebuia să ne luăm bagajele, eram la vamă și ăla de acolo mi-a zis să închid portița aia de dă la ghișeu și să pun zăvorul. Și după mi-a zis să mergem în birou că vor colegii lui să vorbească cu noi.

Când am auzit de birou, gata, am zis că nu e bine. Și mergem într-o sală de așteptare, unde erau toți dubioșii și după ne-au băgat în birou separat. După ce m-au băgat pe mine, a venit o fată și a luat-o și pe Ștefania. Atunci recunosc că m-am speriat puțin, nu mi s-a mai întâmplat asta, de 1.000 de ori am mai intrat.

Atunci mi-au zis că figurez că cetățean american, deși eu nu sunt, și am plecat din America de mult și n-am mai venit și vor să vadă care e treaba.

Că cică de ce ne-am luat un singur bilet și i-am zis că ne-am luat dus-întors și după au început întrebările: câți bani am în buzunar, am zis că n-am deloc cash, doar carduri, că cică trebuie să am și am zis că o să scot și altele', a declarat Speak, cu privire la incidentul trăit alături de iubita lui, Ștefania.

Între Speak și Ștefania sunt 10 ani diferență. Cum se simt cei doi

„Eu am luat foarte multe lucruri bune din vârsta ei și în special asta, cu trăitul clipei. Este fascinant să te uiți la o persoană cum se poate bucura de cele mai mici lucruri pe care viața ți le oferă. Recunosc că eu îmi pierdusem această abilitate’, iar faptul că Ștefania este mai mică decât mine cu 10 ani, mi-a renăscut acest sentiment.

Cât despre faptul dacă resimțim diferența de vârstă… da, uneori o resimțim, pentru că ea are foarte multă energie și vrea să facă lucruri de care eu sunt foarte sătul, pentru că le-am făcut când aveam vârsta ei. Niciodată nu ne certăm pe tema asta și ne înțelegem momentele fiecăruia din viață. Ea este într-un moment al vieții, eu în altul și ne respectăm. Niciodată nu mă voi aștepta ca ea să facă lucruri pe care le fac oamenii la 30 de ani sau invers. Nu îi interzic nimic, și nici ea mie. Suntem prieteni', a mărturisit Speak.

Sursa FOTO: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton