Speak a fost marcat după experiența Asia Express. A avut nevoie de terapie și a stat în casă 2 săptămâni

 Lupescu Anca
.

Speak și Ștefania au format o pereche puternică la Asia Express. Totuși, cei doi au trecut cu greu peste experiența din Filipine. Cântărețul a avut probleme în a se readapta, odată ce a venit înapoi în România.

359056359056
Citește și: Ceartă între Speak și iubita lui la Asia Express: „Mă iau nervii. Îmi vine să-ți dau cu ochelarii în cap!”/ „Ce să-ți fac? Ești nebună?”


Deși au dat dovadă de ambiție și multă răbdare, dar și multă perseverență, cuplul s-a confruntat cu câteva probleme la întoarcerea în țară.
Cei doi au povestit în emisiunea „Răi da’ Buni” că le-a fost greu să își reia ritmul vieții.

Citește și: După Asia Express se lasă cu nuntă. Speak s-a hotărât să o ia de soție pe Ștefania: 'E ceea ce trebuie'


Speak a mărturisit că nu a ieșit din casă timp de două săptămâni.
„Mi-am revenit de vreo două săptămâni. Până acum două săptămâni nu ieşeam din casă. M-a marcat”, a declarat Ștefan. Ștefania a spus și că artistul a avut nevoie de terapie, însă nu a urmat-o.

Citește și: Speak și Ștefania, despre greutățile de la Asia Express: 'Nu e de joacă'


„A avut nevoie de terapie şi nu a făcut, aşa că şi-a revenit greu”, a spus Ştefania.

Citește și: Speak și Ștefania, primele declarații despre participarea la „Asia Express”: „Vom avea nervii întinși la maximum”


„Nu ştiu, am avut noroc că el era acolo când eu cădeam, eu eram acolo când el cădea, doar că revenirea lui era foarte grea. Eu îmi reveneam şi mă adaptam destul de repede, el nu prea”, a mai spus iubita cântărețului.

Citește și: Speak şi Ştefania – Secretele unui cuplu hot

Speak şi Ştefania sunt, potrivit sutelor de comentarii lăsate de fanii show-ului, cel mai amuzant cuplu. Şi când se ceartă cei doi stârnesc râsul, unele replici devenind chiar virale pe internet.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton