Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania, la Asia Express. Bruneta a avut o reacție savuroasă: „Nu, nu... nu cred!”

 Lupescu Anca
.

Speak și Ștefania sunt una dintre cele mai iubite echipe de la Asia Express. Cei doi au dat dovadă de multă putere și tărie de caracter, motiv pentru care sunt încă în competiția Asia Express și au toate șansele să câștige premiul cel mare. 

87433083_883316958793564_7484020997641732096_n87433083_883316958793564_7484020997641732096_n

Cei doi au sărbătorit recent trei ani de când sunt împreună. În ediția care va fi difuzată astăzi a emisiunii Asia Express, fanii celebrului cuplu vor avea o surpriză de proporții.  Speak o cere în căsătorie pe Ștefania, care are o reacție savuroasă și este de-a dreptul șocată. 

Citește și: Scandal la „Asia Express” după ce frații Ristei au părăsit competiția! Speak, acuzat de lipsă de fairplay

Imaginile au surprins pe toată lumea, pentru că nu se aștepta nimeni ca cei doi să facă pasul cel mare. 

La sfârșitul emisiunii telespectatori au putut vedea câteva fragmente din următorul episod. Imaginile au arătat cum Speak scoate ceva din buzunar, se așează într-un genunchi și spune: „Trebuie să fie unică treaba asta!'.

Citește și: Speak și Ștefania împlinesc 3 ani de relație. Ce anunț a făcut artistul cu această ocazie

Următoarea scenă surprinde pe Ştefania care este foarte entuziasmată și nu își poate stăpânie emoțiile. Bruneta țopăie de fericire și continuă să spună: „Nu, nu… nu cred!'.

Speak, primele declarații după cererea în căsătorie

Ștefania a spus DA, chiar la Asia Express, în aventura vieții ei. Speak a explicat într-o emisiune TV cum a pus totul la cale chiar înainte să plece din România.

'Eu m-am gândit la ideea asta chiar când am semnat contractul. Eu voiam să dau inelul când vom ieși din show, doar că nu se lipea momentul. Nu s-a schimbat nimic în rău în relația noastră. Am zis să fie emisiunea, să treacă toată nebunia cu pandemia și apoi. Oricum nu o să mă implic eu prea mult în organizare, va depinde totul de ea. O să avem nunta, dar o să ne gândim când. Mă rog, o să se gândească ea mai mult', a spus Speak la XNS.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton