Soțul cântăreței de muzică populară, Carmen Cornaci, s-a sinucis la doar 38 de ani: ”Din păcate, e adevărat”

 Calin Maria Bianca
.

Soțul cântăreței de muzică populară, Carmen Cornaci, s-a sinucis la doar 38 de ani. Din păcate, vestea tragică a venit ca o bombă pentru îndrăgita artistă, cât și pentru toți cei dragi și apropiați ei. Nimeni nu se aștepta la un astfel de gest necugetat din partea partenerului ei de viață. Iată cum s-a întâmplat totul și cum a fost descoperit!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cunoscuta cântăreață de muzică populară, Carmen Cornaci, este distrusă de durere în aceste momente. La doar 38 de ani, soțul ei, a ales să își pună capăt zilelor și să o vegheze din ceruri. Bărbatul a lăsat în urma lui o soție profund îndurerată, cât și doi copii frumoși care nu mai au pe cine să strige 'tată'.

camelia-4camelia-4

Soțul artistei Carmen Cornaci a fost văzut ultima dată în locuința sa din Mănăstirea Doamnei. Din nefericire, tot aici a fost găsit și fără viață, chiar de către un vecin. Bărbatul nu reușea să vorbească cu el, astfel că a mers la casa soțului cântăreței, unde a avut parte de o adevărată tragedie.

Citește și: Cristina Cioran a reacționat, după ce Alex Dobrescu, fostul ei iubit, a publicat conversații intime:'Șantaj. Amenințări. Minciuni”

Citește și: Părintele Calistrat a fost suspendat și i s-a interzis să țină slujbe pe durata anchetei:”O astfel de situație produce multă durere…”

Citește și: Când începe „Bravo, ai stil', sezonul opt.Anunțul făcut de producătorii emisiunii

Citește și: Cine este Ahlam Albashir, femeia care a pus bomba în Istanbul.Terorista a ucis 6 oameni și a rănit 81

Soțul cântăreței de muzică populară, Carmen Cornaci, s-a sinucis la doar 38 de ani

Din nefericire, Carmen Cornaci a rămas fără soț, iar cei doi copii ai ei fără tată. În aceste momente, traversează o perioadă cumplită, crezând în continuare că trăiește un coșmar. Vestea că soțul ei nu mai este în viață a venit chiar din partea vecinului care l-a descoperit. A mers de urgență acasă, atât ea, cât și echipajele de salvare, însă totul a fost în zadar.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru soțul artistei

Vecinul artistei care l-a descoperit pe soțul ei fără viață, a sunat totuși la 112, în speranța că medicii îl pot readuce la viață. Din păcate, era mult prea târziu, astfel că medicii nu au putut decât să constate decesul. Cu inima distrusă, Carmen Cornaci a făcut tristul anunț pe rețelele de socializare, unde le-a mulțumit tuturor celor care îi sunt și i-au fost alături.

Din păcate, e adevărat. Soțul meu a ales să ne vegheze din cer. Nu cred că știu să fac astfel de postări, vreau doar să vă mulțumesc pentru încurajări.', a scris interpreta de muzică populară, notează spynews.ro.

Carmen Cornaci și soțul ei erau împreună din 2009

De mai bine de 13 ani, Carmen Cornaci și soțul ei trăiau o frumoasă poveste de dragoste. Din rodul iubirii lor au rezultat și doi copii, care acum au rămas fără tată. Cei doi au trecut și prin bune și prin rele încă din adolescență, când au decis să se mute împreună la Botoșani după ce amândoi au terminat facultatea la Iași, acolo unde s-au și cunoscut. În aceste momente, nimeni nu știe care a fost motivul sinuciderii, fiind cu adevărat un mister.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton