Soțul Andei Adam a fost confundat cu celebrul actor, Jason Momoa: "Au venit oamenii să facă poze cu el"

 Radulescu Ruxandra
.

Soțul Andei Adam a fost confundat cu celebrul actor, Jason Momoa. Anda Adam și soțul ei, Yosif, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar artista pare să-și fi găsit într-adevăr sufletul pereche. Artista și partenerul ei au fost recent în America, unde Yosif și-a făcut debutul în actorie, în filmul Miami Bici 2. Anda Adam a avut o surpriză de proporții, atunci când americanii l-au confundat pe soțul ei cu faimosul actor Jason Momoa. Iată prin ce peripeții a trecut vedeta alături de partenerul ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Soțul Andei Adam a fost confundat cu celebrul actor, Jason Momoa. Anda Adam și soțul ei, Yosif Mohaci, au fost plecați împreună în America, pentru filmările peliculei Miami Bici 2. Partenerul de viață al vedetei, Yosif, urmează să-și facă debutul în actorie în producția regizată de Jesus del Cerro. Experiența pe platourile de filmare a fost deosebit de interesantă pentru Anda Adam și partenerul ei, căci, datorită lookului său exotic, Yosif a fost confundat cu celebrul actor Jason Momoa, protagonistul din „Aquaman”. Anda Adam a relatat amuzată cum americanii au venit și au vrut să facă poze cu el.

anda-adam-si-yosif-mohacianda-adam-si-yosif-mohaci

Soțul Andei Adam a fost confundat cu celebrul actor, Jason Momoa

Anda Adam l-a însoțit pe soțul ei, Yosif, în Los Angeles, SUA, pentru filmările la producția Miami Bici. Partenerul Andei Adam are într-adevăr un corp foarte bine lucrat și un look exotic, astfel că unii americani l-au confundat cu celebrul actor Jason Momoa și chiar au vrut să facă poze cu el.

„Soțul a fost confundat de americani cu Jason Momoa! Au tot venit oamenii să facă poze cu el! Cinci persoane diferite. O doamnă din supermarket, un băiat pe stradă, un tip la sală, un chinez pe promenadă, în Malibu. I-au zis: Tu ești Jason Momoa, cumva?' Doi dintre ei au venit la poză!

Citește și: Cum a reacționat Anda Adam când a fost criticată că s-a îngrășat: „Mă, cârcotașilor, deci, fiți atenți! Soțul meu…”

Citește și: „El a mai luptat, a mai tras de mine, dar…”. De ce a divorțat Bianca Drăgușanu de Victor Slav, tatăl fiicei sale

Citește și: „Cred că a ridica tonul e echivalent cu o palmă. De fiecare dată îmi cer scuze”. Tudor Chirilă, despre greșelile pe care le fac părinții în educația copiilor

Pentru că suntem în Hollywood, oamenii știu că aici poți da nas în nas oricând cu actori și tot felul de artiști. Ca atare, datorită look-ului exotic și a corpului atletic, e foarte posibil să te gândești că el e! Așa că lumea nu ezită să reacționeze la secundă!„, a declarat Anda Adam, pentru Ciao.

Anda Adam: „Soțul meu e mai frumos ca Jason Momoa”

Anda Adam este convinsă că soțul ei, Yosif, arată chiar mai bine decât Jason Momoa, semn că nici măcar un star celebru de la Hollywood nu o poate lua pe artistă de lângă soțul ei. Anda Adam a relatat

Sincer, soțul meu e mai frumos decât Jason Momoa! Eu am varianta originală! Îl am pe Aquaman-ul meu din România, cu ochii albaștri ca cerul, cu maniere de la Paris și french kiss (n.r.: sărut franțuzesc)!', a mai declarat Anda Adam, extrem de îndrăgostită.

Ce i-au propus americanii soțului Andei Adam

Anda Adam are mare încredere în potențialul soțului ei, mai ales că un american din echipa de producție a filmului, i-a spus acestuia că ar putea fi dublura celebrului Jason Momoa.

Unul din băieții din echipa de filmare, american de origine, chiar i-a spus lui Yosif că poate fi dublura lui Momoa lejer și că ar putea să îl contacteze să îi propună acest lucru! Începutul sună promițător pentru soțul meu, putem spune că a pășit cu dreptul în actorie, și poate, cu puțin noroc, ajunge și el la un pas de marii actori de la Hollywood!” a declarat Anda Adam.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton