Soția lui Vladimir Drăghia și-a dat din nou în judecată fostul soț. Alice Cavaleru nu renunță la averea impresionantă dobândită în timpul căsătoriei!

 Oana Pantazi
.

Puțini știu că, înainte de a forma un cuplu cu Vladimir Drăghia, soția lui, Alice Cavaleru, a mai fost căsătorită, iar în urma mariajului a fost neîndreptățită la partaj. Iată care este miza pentru care Alice luptă acum în instanță.

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia formează unul dintre cele mai admirate cupluri din lumea mondenă, însă viața frumoasei brunete nu a fost mereu roz… Din păcate, Alice a trecut peste un divorț, în urma căruia a ieșit neîndreptățită, iar acum încearcă să recupereze o parte din averea dobândită în primul mariaj.

Alice Cavaleru a fost căsătorită cu Răzvan Cocea, însă relația nu a mers, încheindu-se printr-un divorț la notar. Acum, Alice își revendică drepturile, susținând că, pe timpul căsătoriei, ea și soțul său au construit împreună un imobil cu șapte apartamente, scrie cancan.ro.

Deși s-au despărțit pe cale amiabilă, actuala soție a lui Vladimir Drăghia s-a considerat nedreptățită și a deschis proces, la finele lunii ianuarie, pentru partajul bunurilor comune și lichidarea regimului matrimonial, susținând că, pe timpul mariajului, ea și soțul ei au construit împreună un imobil cu șapte apartamente, dintre care șase au fost vândute, banii fiind încasați de către Răzvan Cocea.

Lupta se duce pentru șapte apartamente!

Alice Cavaleru a cerut în instanță să-i fie acordată suma cuvenită din apartamentul rămas nevândut plus jumătate din suma pe care fostul ei soț a încasat-o pe cele șase apartamente. Din păcate, a apărut o problemă care i-a dat lui Alice Cavaleru planurile peste cap – pentru sumele revendicate trebuia să plătească o taxă de timbru și, fiind vorba de șapte apartamente, valoarea nu a fost deloc mică!

Drept urmare, după ce a cerut deschiderea unui proces ce avea drept obiect partajul bunurilor comune, Alice a făcut o cerere de acordare a cheltuielior de judecată, motivând că nu dispune de bani pentru taxa de timbru. Din păcate, magistrații de la Judecătoria Sector 1 nu i-au dat aviz favorabil. Respinge cererea formulată de petenta Neacșu Cavaleru Maria Alice de acordare a ajutorului public judiciar ca rămasă fără obiect', s-a arătat în decizia magistraților, citată de cancan.ro.

Deși poate se aștepta să intre curând în posesia banilor, Alice Cavaleru nu a avut câștig de cauză de data asta, dar, cu siguranță, lupta pentru avere va continua.

Alice Cavaleru și Vladimir DrăghiaAlice Cavaleru și Vladimir Drăghia
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton