Soția lui Răzvan Fodor a transmis un mesaj emoționant după finala Asia Express: "Mi-a fost tare, dar tare dor de el. Am stat cu sufletul la gură și..."

 Cica Cristina
.

Irina Fodor a stat cu sufletul la gură în perioada în care Răzvan a lipsit de acasă. L-a așteptat cu nerăbdare, iar acum este în culmea fericirii că soțul ei a câștigat competiția.

Irina-si-Razvan-Fodor-1Irina-si-Razvan-Fodor-1

Irina și Răzvan Fodor formează un cplu frumos, solid, extrem de îndrăgit în lumea mondenă. Împreună au o fetiță, Diana, care i-a dus dorul tatălui său în cele două luni petrecute la Asia Express. Însă nu doar fiica, ci și soția i-a simțit lipsa soțului.

Citește și: Răzvan Fodor, câștigătorul Asia Express, o viață plină de peripeții:a fost sex-simbol, apoi a devenit familist convins! I-am aflat toate secretele

Cu toate că este încântată și mândră că Răzvan a reușit să învingă toate obstacolele și a câștigat competiția, momentele petrecute fără să știe nimic de el nu au fost tocmai cele mai plăcute. Dimpotrivă, a stat îngrijorată, așteptând mereu să sune telefonul că se întoarce acasă. Lucru care nu s-a întâmplat decât în marea finală.

Irina Fodor a ținut să felicite și întreaga echipă de producție. Totodată, i-a lăudat pe Ștefania și Speak pentru întreaga lor perfomanță.

Citește și: Răzvan Fodor și Sorin Bontea, primele reacții după ce au câștigat Asia Express.Au plecat acasă cu marele premiu de 30.000 de euro: 'Când ajungi la 50 de ani, te gândești că viața nu prea mai are cu ce să te surprindă'

'Campionul și tăticul. Pardon, pupicul! Mi-a fost tare, dar tare dor de el. În fiecare săptămână în care a fost plecat, mă așteptam să mă sune cineva din producție și să-mi spună: Gata, a ieșit, vine acasă!' Și săptămânile treceau și nu suna nimeni. Am stat cu sufletul la gură și cu pumnii strânși tare, să reziste și să fie în siguranță.

A făcut mai mult de atât. Și el, și Sorin au dat totul. Și au câștigat! @iamspeak , @cristinaa.stefaniaa ați jucat o finală ca la carte! Bravo, frumoșilor! Felicitări tuturor echipelor, ați fost monumente de rezistență și curaj!

Cât despre echipa de producție @asiaexpressromania …ați construit aventura asta ca nimeni alții! Sunteți buni tare!', a transmis Irina pe Instagram.

Citește și: Răzvan Fodor întâmpină probleme în izolare, din cauza obsesiei soției pentru dezinfectat.Concurentul de la Asia Express s-a ales cu arsuri pe mâini: „A fugit direct la baie să spele clorul”

Răzvan Fodor și Sorin Bontea au câștigat Asia Express, sezonul 3. Cei doi au plecat acasă cu marele premiu de 30.000 de euro, dar și cu amintiri de excepție, pe care nu o vor uita niciodată.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Ștefania și Speak, primele declarații după ce au pierdut marele premiu la Asia Express:„Am câștigat cea mai de preț comoară, pe noi doi'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton