Soția lui Nelu Vlad de la Azur a fost în comă șapte zile: "A reușit de fiecare dată să renască"

 Raiciu Adriana
.

Nelu Vlad este unul dintre cei mai iubiți artiști din țara noastră. Deși își ține viața personală departe de lumine reflectoarelor, acum făcut public un detaliu neștiut de soția lui. În urmă cu mai mulți ani, Maria a fost la un pas de moarte și a stat timp de șapte zile în comă. Iată cu ce probleme de sănătate s-a confruntat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Nelu Vlad de la Azur este cunoscut de o țară întreagă. Măcăr o dată în viață ai dansat sau ai ascultat una dintre piesele de succes ‘Mona’ sau ‘Cenușăreasa’. Deși își ține viața personală departe de lumine reflectoarelor, acum făcut public un detaliu neștiut de soția lui. În urmă cu ceva ani, Maria a fost la un pas de moarte.

nelunelu

Mai exact, femeia s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate și a fost nevoit să treacă prin mai multe intervenții chirurgicale. Timp de șapte zile a stat în comă, iar cei apropiați spun, cu ochii în lacrmi, că nu credeau că își va mai reveni.

Citește și: Cum a reușit Nelu Vlad de la Azur să scape de problemele financiare:”Am trăit într-o modestie totală”

Citește și: Nelu Vlad de la Azur, detalii neștiute despre debutul în muzică, de acum 45 de ani:”Am fost angajat într-un restaurant”

Citește și: Irina Tănase a mers într-un atelier de rochii de mireasă, după ce s-ar fi certat cu Liviu Dragnea.A fost surprinsă chiar în mașina politicianului

Citește și: Irinel Columbeanu vrea să dea lovitura în afaceri cu o nouă invenție:Mi-a venit ideea în pandemie

Soția lui Nelu Vlad de la Azur a fost în comă șapte zile

Maria, soția lui Nelu Vlad de la Azur, s-a confrunat cu probleme serioase de sănătate de-a lungul timpul. La un moment dat, femeia a fost în comă timp de șapte zile, însă a reușit să lupte pentru viața sa și a trecut peste acele momente.

În cadrul unui interviu, iubitul cântăreț din țara noastră a vorbit deschis despre perioada respectivă și a spus cât de mult o apreciază pe partenera lui pentru tăria de care a dat dovadă.

'Soția mea este un erou de film! A suportat intervenții de . A reușit de fiecare dată să renască și să privească către cer, în semn de mulțumire către Cel care a vegheat-o și a readus-o iar printre pământeni. Am trăit momente terifiante de groaza pierderii unicei mele soții, cea mai loială prietenă a existenței mele. Atunci când a , am fost mai fericit decât atunci când ne-am căsătorit. Activitatea mea are la bază înțelegerea ei, a soției mele, Maria', a declarat Nelu Vlad, notează Click.

Nelu Vlad de la Azur, detalii neștiute despre debutul în muzică

Nelu Vlad de la Azur are o carieră impresionantă, pe care a început-o încă de la 26 de ani. Activează de mai bine de 45 de ani în acest domeniu și a reușit să impresioneze o țară întreagă cu piesele sale.

‘Am început să cânt la 26 de ani, norocul meu a fost că am fost angajat într-un restaurant, m-a pus să cânt acolo, într-adevăr într-o lună două era cârciuma plină de rezervări’, a spus Nelu Vlad la Antena Stars.

În localul respectiv veneau și foarte mulți străini. Astfel, Nelu Vlad a decis să interpreteze piese străine, pentru a face pe plac publicului.

‘Veneau sârbi, arabi, turci, ruși și toți cereau câte o melodie, eu nu știam nimic și am început să caut în biblioteca noastră din folclorul popoarelor. Am luat piesele și le-am adus în interpretarea mea și a început să le placă și la străini, se bucurau’, a mai spus el la Xtra Night Show.

sursă foto- Facebook, Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton