Soția lui Mihai Onilă a fost în moarte clinică, după un accident de mașină și a făcut declarații șocante: "Am ieșit din corp în timpul operației..."

 Dumitrache Laura
.

Soția lui Mihai Onilă are o poveste impresionantă. Laura Onilă a suferit un accident de mașină în anul 2018 și a fost în stare gravă. Aceasta a fost operată timp de 13 ore, iar la un moment dat a fost în moarte clinică. Soția fostului component al trupei Axxa a făcut dezvăluiri șocante.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Laura Onilă, soția lui Mihai Onilă, a trecut prin momente îngrozitoare în urmă cu câțiva ani. Artistul în vârstă de 51 de ani s-a recăsătorit în Belgia, cu Laura, după ce a divorțat de prima soție. Cei doi au o căsnicie frumoasă, iar momentele cumplite prin care au trecut de-a lungul timpului i-au unit.

mihai onila si lauramihai onila si laura

Laura Onilă a suferit un accident de mașină în urmă cu cinci ani și a trecut prin moarte clinică. Medicii au operat-o vreme de 13 ore, timp în care au apărut complicații . Soția lui Mihai Onilă a dezvăluit că a ieșit din corp în timpul intervenției chirurgicală și a văzut cum medicii încercau să o salveze.

Citește și: Mihai Onilă vrea să devină din nou tată, după pierderea primului copil: „După 40 de ani îți pui problema dacă se mai poate sau nu' 

Citește și:Mihai Onilă s-a căsătorit a doua oară. Imagini de la cununia civilă

Citește și:Manuela Lupașcu, despre relația cu Alex Leonte, fostul iubit al lui Theo Rose: „E Bine. Nu se ascunde nimeni…”

Citește și:Ioana Ginghină va avea o nuntă atipică, fără rochie de mireasă și cu doar 50 de invitați: „Va fi o petrecere la noi în curte'

Soția lui Mihai Onilă a fost în moarte clinică, după ce a suferit un accident de mașină

Mihai Onilă s-a căsătorit pentru a doua oară, după divorțul din anul 2020. Artistul s-a căsătorit cu Laura Onilă, iar împreună au o relație frumoasă. Recent, Laura Onilă a dezvăluit că a trecut prin momente dificile, după ce în anul 2018 a suferit un accident de mașină. Aceasta a declarat că a fost operată timp de 13 ore, și a trecut prin moarte clinică. Mai mult, Laura Onilă a ieșit din trup și a văzut cum medicii o resuscitau.

Ieșirea din trup în timpul operației a fost o experiență care m-a făcut să conștientizez cine sunt. S-a întâmplat la cea de-a doua operație. Prima operație a fost în Ungaria, imediat după producerea accidentului, iar la cea de-a doua intervenție chirurgicală am fost repatriată cu elicopterul în Belgia, acolo unde aveam asigurarea medicală. Eram deja cu septicemie și într-o semi-comă. Am fost operată 13 ore. Atunci am avut acea experiență șocantă', a spus Laura Onilă pentru Click!

Laura Onilă:”Am ieșit din trup în timpul operației, văzănd medicii cum erau panicați”

Laura Onilă a suferit 9 fracturi la braț, umăr și a avut multe oase lipsă. Astfel, medicii au operată 13 ore, timp în care soția lui Mihai Onilă a fost în moarte clinică. Laura Onilă a dezvăluit că a ieșit din trup și a văzut cum medicii încercau să o resusciteze și erau speriați.

O operație de 13 ore cu 9 fracturi la braț, umăr, nenumeroase oase lipsă și fracturi deschise în urma accidentului de mașină. Am făcut stop cardio-respirator pe masa de operație chiar spre finalul operației. Bine… era o septicemie, mai multe probleme acumulate după accident și iată cum ies din trup în timpul operației auzind medicii, văzând ce fac, cum erau panicați', a mai spus aceasta.

Soția lui Mihai Onilă se privea deasupra mesei de operație

Laura Onilă a declarat că a văzut la televizor cazul unui tânăr și și-a adus aminte de momentele în care a ieșit din trup în timpul operației. Soția lui Mihai Onilă s-a privit deasupra mesei de operație, cum medicii încercau să-i salveze viața.

Totul se întâmplă atât de repede și fără durere. De ce fără durere? Nu ai trup, sufletul nu simțea durerea. Conștiința se activase, știam cine sunt în trup, știam cine sunt în spirit, știam ce nu terminasem și ce îmi doream să schimb. În timpul readucerii mele la viață eu eram atentă și la ceea ce se întâmpla în sala de operații, dar și la ceea ce se întâmplă.

Eram trecută prin spirală în sus, dusă în locuri întunecate, greu irespirabile, apoi scoasă la lumină, voci ale mele din diferite situații, expresii ale unor persoane pe care nu le cunoșteam fizic. Ajunsesem să văd imagini cu mine, ba femeie, ba bărbat, știam că sunt eu dar nu era același trup, dar același suflet. Înțelegeam totul, nu părea nimic greșit, din ceea ce simțeam sau vedeam', a mai spus sotia lui Mihai Onila.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton