Soția lui Mihai Constantinescu, primele declarații despre starea de sănătate a cântărețului: "Să ne dorim ca el să fie bine"

 Pirvu Cristina
.

Mihai Constantinescu s-ar afla în comă. Soția marelui artist a dat primele declarații despre starea acestuia care este internat în spital. Starea lui ar fi delicitaă, iar medicii îl au sub strictă observație. 

Simona Secrier face un apel către oamenii care îl apreciază pe artist să se roage pentru sănătatea lui, situația fiind una gravă. „Dacă iubiți un mare artist al României vă propun să ne rugăm și să ne dorim ca el să fie bine', a declarat aceasta la Agenția Vip.

Pe de altă parte, Mihai „nu e la prima problemă de genul ăsta”, după cum a declarat Adrian Daminescu pentru Mediafax.

„Dormea lângă soţie şi soţia şi-a dat seama că nu mai respiră. Mi s-a spus că a durat 10 minute până l-au resuscitat. Dacă sunt mai mult de trei-patru minute, cred că îţi pierzi memoria şi e greu să îţi mai recapeţi cunoştinţa”, a spus muzicianul.

„Tot ce putem să facem acum e să stăm cuminţi şi să ne rugăm pentru el”, a completat Adrian Daminescu.

Mihai Costantinescu se luptă de zece ani cu probleme la inimă

Artistul de 73 de ani se luptă de foarte mult timp cu probleme la inimă. De altfel, în luna martie a ajuns la spital acuzând probleme de respirația și având tensiune oscilantă. Cântărețul a suferit două intervenții chirurgicale la inimă în ultimii zece ani, diagnosticul său fiind de stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, hipertensiune pulmonară medie și insuficiențe respiratorii. În 2017 artistul a suferit o intervenție pe cord, iar în 2007 i-au fost montate valve biologice.

Mihai Constantinescu, de urgență la spital. A fost resuscitat timp de 10 minute

Mihai Constantinescu a fost transportat de urgență la Spitalul Floreasca după ce în dimineața zilei de 13 mai a intrat în stop cardio-respirator. Se pare că artistul a fost găsit în stare de inconștiență de către soția sa, care a sunat la 112. După ce a fost resuscitat vreme de aproximativ 20 de minute, Mihai Constantinescu a fost dus la spital și se pare că se află în stare extrem de gravă.

Foto: Libertatea

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton