Soția lui DOC de la Survivor, despre certurile lui din competiție, după ce el a fost eliminat: "Am avut o perioadă cu sentimente negative față de el, îl învinovățeam că..."

 Miniosu Alexandra
.

Soția lui DOC de la Survivor a vorbit public despre certurile lui din competiție, după ce Faimosul a fost eliminat din concurs. Anca e de părere că puțini dintre concurenți ar fi avut, de fapt, motive de ceartă cu artistul. Recunoaște, totuși, că la început a avut „o perioadă cu sentimente negative față de el', învinovățindu-l că a ales să se înscrie în concurs, deși și ea fusese de acord cu participarea lui. Iată ce a mai declarat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Soția lui DOC de la Survivor a decis să vorbească despre certurile lui din competiție, după ce artistul fost eliminat din concurs. Anca, soția fostului Faimos din Republica Dominicană, și-a spus părerea despre parcursul lui în competiție, și nu a ezitat să-și exprime opinia în legătură cu scandalurile pe care el le-a avut cu ceilalți concurenți. Femeia consideră că multe dintre ele ar fi fost, de fapt, nefondate.

doc-1doc-1

Citește și: Mama Adei de la Survivor 2023 reacționează după ce DOC și fiica ei s-au luat la bătaie: „E o agresiune, fizică și psihică. Nu ai cum să taci când…'

Citește și: Ada Dumitru l-a amenințat din nou pe DOC, după bătaia de la Survivor 2023: „Îi dau direct un cap în gură'

Citește și: Ce probleme de sănătate are Theo Rose în luna a șasea de sarcină: „Sunt niște dureri noi”

Citește și: Shakira a fost fotografiată când plânge, într-un mall din New York. Cine a consolat-o

Soția lui DOC de la Survivor, despre certurile lui din competiție, după ce a fost eliminat

La fel ca fanii artistului, și soția lui, Anca, a fost șocată când a aflat că DOC a fost eliminat de la Survivor România 2023. E bucuroasă, însă, că se întoarce acasă și atât ea, cât și fiica lor, Eva, îl așteaptă cu brațele deschise.

Soția lui DOC susține că parcursul lui la Survivor România 2023 a fost pentru ea un „carusel emoțional', pe care nu l-ar mai repeta. O perioadă, Anca recunoaște că a avut „sentimente negative față de el', dar nu pentru ce făcea el în concurs, ci pentru că a ales să participe, deși și ea fusese de acord. Totodată, ea a ținut să menționeze că „hate-ul colegilor' l-ar fi „defocusat' foarte mult pe cântăreț.

„A fost un carusel emoțional, ceva ce n-aș mai repeta vreodată. Aș prefera să plec eu data viitoare (râde). Primele 3 săptămâni am plâns zilnic de dor, după am avut o perioadă chiar cu sentimente negative față de el… Nu din cauza a ce făcea acolo, ci parcă îl învinovățeam că a ales să plece de lângă noi, cu toate că, desigur, am fost și eu de acord cu asta și chiar fericită. Dar na, socoteala de acasă nu prea se potrivește cu cea din târg.

Cred că după vreo lună jumate am reușit să mă regăsesc total, să asimilez situația, să mă obișnuiesc cu singurătatea și să pot să trăiesc emisiunea rațional, nu sentimental. Nu consider că a greșit cu nimic, sunt mândră de tot parcursul lui. Poate un singur sfat aș fi avut, dacă ar fi câștigat vreo Comunicare și anume să nu-i mai bage în seamă pe restul, să-și vadă scopul. Consider că l-a defocusat foarte mult hate-ul colegilor', spus soția lui DOC pentru Fanatik.

„Puțini de acolo aveau motiv real de ceartă cu el'

Cât despre certurile dintre DOC și alți colegi, cum ar fi Ada Dumitru, cu care s-a și bătut la Survivor 2023, Anca susține că, de fapt, puțini ar fi avut motive reale de ceartă cu el.

„Mi s-a părut penibil, sincer. Puțini de acolo aveau motiv real de ceartă cu el, pentru că poate i-a deranjat cu ceva, în rest mi s-a părut atitudine de turmă', a adăugat ea.

Întrebată cum e DOC în viața de zi cu zi, după ce la Survivor a arătat că e vocal și direct, Anca a recunoscut că așa e și acasă.

„Oo, da! La început am apreciat mult lucru ăsta, pentru că sunt adepta adevărului, oricât de dureros ar fi… Dar recunosc că după o perioadă i-am zis să mă mai și mintă frumos câteodată!', a mai transmis Anca, soția lui DOC de la Survivor.

Cum s-au cunoscut DOC și soția lui

Iar pentru cei care nu știu încă, Anca a dezvăluit și cum a început povestea de iubire dintre ea și DOC. Cei doi s-au cunoscut prima dată acum 16 ani, când lucrau împreună într-un cazino. El i-a fost profesor la școala de crupieri și, deși a existat de atunci o chimie între ei, s-au rezumat doar la o prietenie la acea vreme, el având iubită.

„Ne-am cunoscut acum aproximativ 16 ani. Am lucrat împreuna în cazino, chiar el mi-a fost profesor la școala de crupieri. A fost și atunci o chimie între noi, însă care s-a bazat pe prietenie, nimic mai mult, el fiind la momentul respectiv într-o relație. Pot spune că atunci m-a cucerit și am rămas cucerită, chiar dacă nu ne-am mai văzut o perioada de 10 ani după.

Cel mai mult la el am apreciat pasiunea, pasiunea pentru viață aș putea spune…. Despre orice vorbea, și un lucru extrem de banal, avea o forță și o implicare cum n-am mai văzut. Munca la cazino, discuțiile, muzica, totul era făcut cu foarte multă energie. Mi s-a părut că ne potrivim perfect din punctul asta de vedere. Și da, discursurile le aud și acasă, o bucurie, nu-i așa? (râde)', a povestit ea, pentru aceeași sursă.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton