Soția lui Dan Petrescu e considerată Victoria Beckham de România

 Oana Pantazi
.

Se spune că în spatele unui bărbat puternic stă întotdeauna o femeie la fel de puternică, iar în cazul Adrianei Petrescu, soția antrenorului Dan Petrescu, această sintagmă se confirmă.

 

 

 

Deși este mai puțin cunoscută în lumea mondenă, Adriana Petrescu este o prezență extrem de plăcută, iar la cei aproape 40 de ani ai săi (îi va împlini pe 20 decembrie) arată impecabil. Fost manechin, ea are o siluetă de invidiat și o frumusețe specială, fiind comparată nu de puține ori cu Victoria Beckham, și într-adevăr asemănarea este frapantă. Invitată la emisiunea Vorbește lumea, Adriana a povestit, cu sinceritate, despre avantajele, dar și despre dezavantajele vieții alături de un sportive.

 

 

 

Întrebată care este secretul ei, Adriana a declarat că mănâncă foarte sănătos – trei mese si o gustare, cina fiind la ora 7 seara –, merge la sală ori de câte ori are posibilitatea, aleargă în parc și face tratamente personalizate, îngrijindu-și tenul cu precădere în perioada de iarnă. Soția celebrului fotbalist, actualmente antrenor la o echipă din Dubai, declară cu umor că, în afară de sport, o ajută să se mențină și călătoriile, care au devenit pentru ea o formă de gimnastică, fiind mereu pe drumuri, dintr-un avion în altul.

 

 

 

Lăsând gluma la o parte, Adriana a mărturisit că viața de soție de fotbalist nu e chiar atât de strălucitoare și de plăcută pe cât se vede din afară și că implică multe sacrificii – să te muți în fiecare an într-o țară diferită nu e ușor, mai ales dacă ai un copil, care trebuie să aibă un mediu stabil. Ca atare, Adriana i s-a dedicat în totalitate lui Jennifer, fiica lor, încercând să suplinească și lipsa tatălui, și speră ca, în curând, să devină toți trei rezidenți în Dubai, să se stabilească acolo și să fie în sfârșit împreună toți trei.

 

 

Cât despre planurile de Sărbători, Adriana spune că ea, Dan și Jennifer vor petrece Crăciunul împreună în Dubai și că vor avea trei motive de sărbătoare, atât ea, cât și Dan fiind născuți în decembrie (pe 20 și pe 21). Cât despre cadoul de ziua ei, Adriana este extrem de modestă, spunând că tot ce își dorește e o zi întreagă de răsfăț la spa. Cu siguranță dorința îi va fi îndeplinită…

 

Foto: Viva!, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton