Soția lui Alin Sălăjean de la Survivor, primele declarații despre căsnicia lor: "Nu îl aștept acasă"

 Laciu Andreea
.

Alin Sălăjean de la Survivor a recunoscut în emisiunea de la Kanal D că reușește să lupte cu lipsa de somn și cu foamea, dar dorul de casă este cel mai greu de suportat. Concurentul are o soție superbă, Diana Sălăjean, care îl așteaptă acasă. Acum, frumoasa brunetă a făcut o serie de declarații despre mariajul lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alin face parte din echipa Războinicilor de la Survivor și este decis să lupte cu toate forțele, până la capăt. Soția lui, Diana, urmărește cu sufletul la gură aventurile jurnalistului. De asemenea, ea postează și mesaje de încurajare, pe conturile ei de pe rețelele de socializare.

Alin Valentin Sălăjean este unul dintre cei 12 Războinici de la Survivor 2021. Cu toate că nu este sportiv de meserie, se declară pregătit să lupte cu toate forțele pentru victorie. Rămâne de văzut dacă va face față în show-ul de la Kanal D, acolo unde se depășesc toate limitele.

sotia-lui-alin-salajean-de-la-survivor1sotia-lui-alin-salajean-de-la-survivor1

Soția lui Alin Sălăjean de la Survivor, adevărul despre căsnicia lor

Diana a ieșit acum public și a făcut o serie de declarații despre soțul ei, despre concurs, dar și despre căsnicia lor.

„Din ce spune el, nu prea suferă nici de mâncare, nici de somn, suferă de dorul de casă. Alin este un bărbat sensibil, dar totodată puternic. Toate prietenele mele care sunt singure mi-au spus, după declarațiile sale, că își doresc un soț ca Alin.

Nu sunt o fire geloasă, sper să își găsească și ele un bărbat pe măsură. Bineînțeles că nu e totul lapte și miere, dar suntem foarte fericiți. Dacă nu eram, cred că nu îi era atât de dor de casă și lui. Sper să fie puternic și să reziste pentru că eu nu îl aștept acasă până la vară', a dezvăluit Diana, în exclusivitate, la „Ștafeta mixtă', anunță wowbiz.

Citește și: Ce soție frumoasă are Alin Sălăjean de la Survivor. De ce o ține ascunsă

Citește și: Claudia Pătrășcanu recunoaște că i-a trimis mesaje Biancăi Drăgușanu, actuala iubită a soțului ei, Gabi Bădălău:„A spus despre mine…'

Citește și: Cine este Alin Sălăjean de la Survivor. Ce emisiune a prezentat la Antena 1

Citește și: Claudia Pătrășcanu, primele declarații despre întâlnirea cu Gabi Bădălău de la munte:„L-am iertat'

Ce soție frumoasă are Alin Sălăjean de la Survivor

Alin Sălăjean de la Survivor are o soție absolut superbă, pe nume Diana. O ține însă mai mult ascunsă de lumina reflectoarelor. Chiar el a recunoscut care este adevăratul motiv din spatele acestei decizii. Ce a dezvăluit, într-o postare de pe rețelele de socializare?

Multă lume m-a intrebat de ce o țin ascunsă’ pe soția mea pe rețelele de socializare. A sosit timpul să vă răspund invocănd două motive:
1. Rețelele de socializare sunt pentru mine instrumente de a mă promova, atât si nimic mai mult.
2. Frumusețea ei poate păli ochii și sufletul oricărui bărbat, de ce să risc!!! 

… oare acum, am riscat prin această postare??? Diana Sălăjean, mulțumesc că mă accepți și cu bune, dar mai ales cu rele!!! Tu ești singura persoana care mă cunoaște, restul poveștilor sunt doar legende… (șosete galbene, ireverențios). Ești incântătoare!!! Mulțumesc!!!„, este mesajul postat de concurentul Survivor, pe contul personal de Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton