Soția lui Cornel Patrichi, omagiu la 6 ani de la moartea coregrafului: „Dacă mai trăia, ar fi devenit acum bunic pentru a doua oară”

 Miniosu Alexandra
.

Soția lui Cornel Patrichi i-a adus regretatului coregraf un omagiu emoționant, la 6 ani de la moartea lui. Cornelia Patrichi a revenit pe scena Teatrului de Revistă Tănase, în pași de dans, după mai bine de trei decenii, într-un spectacol special, comemorativ. În cadrul acestuia a fost amintit și fostul jurat de la „Dansez pentru tine'. Iată declarațiile balerinei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Soția lui Cornel Patrichi i-a adus regretatului coregraf un omagiu emoționant, după 6 ani de la moartea lui. După 35 de ani, Cornelia Patrichi a revenit pe scena Teatrului de Revistă Tănase, în pași de dans, eveniment așteptat de toți admiratorii săi. A luat această decizie doar de dragul regretatului ei partener, pentru a face parte dintr-un spectacol comemorativ.

cornel-patrichi-1cornel-patrichi-1

Cornelia Patrichi, văduva lui Cornel Patrichi, e stabilită în Italia de doi ani. Și fiul îndrăgitei balerine locuiește tot acolo, iar, recent, Alexandru a făcut-o bunică. Dansatoarea a revenit în țară pentru câteva zile, pentru a-l comemora pe regretatul ei soț, cel care a rămas cunoscut drept „regele dansului'. Acesta a murit la începutul lunii aprilie 2016, răpus de o boală cumplită.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu averea lui Cornel Patrichi, la șase ani de la moartea sa

Citește și: Văduva lui Cornel Patrichi, copleșită după vizita în România:”Am plecat plângând de acolo”

Citește și: Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a împlinit 20 de ani. Mesajul artistului:„Nu mă face bunic încă, te rog'

Citește și: Cu ce se ocupă Alina Sorescu, după ce a anunțat divorțul de Alexandru Ciucu: „În curând”

Soția lui Cornel Patrichi, omagiu la 6 ani de la moartea coregrafului

Sâmbătă, 7 mai, Cornelia Patrichi și-a făcut apariția pe scena Teatrului de Revistă Constantin Tănase. Faimoasa balerină a dansat alături de Vali Roșca, într-un spectacol în care a fost comemorat și Cornel Patrichi. Înainte de a reveni în fața publicului, după 35 de ani de absență, ea spunea că are mari emoții.

„Intru în pași de dans cu Vali Roșca, pe scena teatrului, după 35 de ani. Am emoții cât cuprinde. Spectacolul este sâmbătă. Emoții, amintiri, bucurii, recunoștință.

Mi-aș dori să ni-l imaginăm împreună pe Cornel Patrichi, pe scena Sălii Savoy! Împreună am fi râs, am fi plâns, am fi glumit și am fi dansat! Haideți să încercăm fără el pe 7 mai! Ne va fi greu, dar totodată, foarte emoționant', a spus soția lui Cornel Patrichi pentru Fanatik.

Pe lista invitaților speciali s-au aflat și Gina Pătrașcu, Sanda Ladoși și Adrian Daminescu. De asemenea, pe scena Teatrului de Revistă Constantin Tănase au urcat și Vasile Murariu și Valentina Fătu, Oana Sîrbu, Diana Radu Stan, Nae Alexandru și Cristian Simion. În cadrul spectacolului au fost comemorați și marele actor Horia Șerbănescu și textierul Aurel Storin.

Horia Șerbănescu s-a stins din viață în 2010. Aurel Storin a murit cinci ani mai târziu, în noiembrie 2015. Cornel Patrichi a fost răpus de cancer pulmonar, pe data de 5 aprilie 2016. Regretatul coregraf a murit la 72 de ani, la doar câteva zile după aniversarea lui.

„Dacă mai trăia, Cornel ar fi devenit acum bunic pentru a doua oară'

Dacă Cornel Patrichi ar mai fi trăit, ar fi devenit bunic pentru a doua oară. Soția băiatului său, Alexandru, urmează să aducă pe lume încă un moștenitor, mai exact o fetiță. Micuța va veni pe lume în iunie. Tânărul s-a căsătorit în 2017 cu o italiancă pe nume Serena. Aceștia locuiesc în Toscana și mai au o fetiță de patru ani, pe nume Tea Matilda.

„Au trecut șase ani. Îmi este din ce în ce mai greu. Dacă mai trăia, Cornel ar fi devenit acum bunic pentru a doua oară. Nora mea va naște încă o fetiță în luna iunie', a adăugat ea.

Balerina a vândut casele din țara noastră

În 2021, Cornelia Patrichi a venit la noi în țară pentru a merge la mormântul lui Cornel Patrichi, dar și pentru a vinde casele familiei. Îndrăgita coregrafă a reușit să vândă două proprietăți pentru a-și putea achita unele datorii. Totodată, aceasta și-a cumpărat o nouă casă, pentru a avea unde să stea când vine din Italia.

Cornelia Patrichi și regretatul ei soț, Cornel Patrichi, au locuit într-o vilă din Pipera. În weekend-uri, dar mai ales vara, aceștia stăteau într-o căsută din județul Călărași, situată pe malul lacului Mostiștea, lângă Sărulești.

Văduva coregrafului a scos casa la vânzare la un an de la moartea lui. Însă, abia anul trecut a reușit să o vândă. Cât despre vila din Pipera, i-a găsit client și a vândut-o în 2020.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton