Sorin Pușcașu de la Survivor a devenit tată! Primele imagini cu fiul său, Zayn Alexander

 Martin Lorena
.

Sorin Pușcașu de la Survivor România a devenit tată! Sorin Pușcașu de la Survivor România se poate declara un bărbat cu adevărat împlinit. Acesta nu doar că are o carieră impresionantă, ci și o familie superbă. Recent, acesta a devenit tată pentru prima oară și a ales și numele fiului său. Iată ce a declarat prezentatorul Wowbiz!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Sorin Pușcașu a fost unul dintre cei mai apreciați concurenți de la Survivor România. Acesta a câștigat admirația telespectatorilor datorită personalității sale, dar și a modestiei de care a dat dovadă de-a lungul edițiilor. Recent, el și iubita sa, Laura, au devenit părinți pentru prima oară. Iată primele declarații ale prezentatorului TV!

Sorin-Puscasu-1Sorin-Puscasu-1

Cei doi sunt extrem de fericiți pentru familia pe care au construit-o. Iată primele declarații făcute de fostul Războinic, cu privire la rolul de tată!

Citește și: Ce i-a spus Sorin Pușcașu lui Albert Oprea, după ce a fost eliminat de la Survivor: „Ai grijă…’

Citește și: Ce s-a întâmplat în familia lui Sorin Pușcașu, după acuzațiile de la Survivor:

Citește și: Drama lui Reghe, în plin scandal de divorț cu Anamaria Prodan:

Citește și: Matei Stratan, primele declarații despre relația cu Andreea Raicu:

Sorin Pușcașu de la Survivor a devenit tată!

Sorin Pușcașu de la Survivor România a devenit tată! Sorin Pușcașu este extrem de fericit, după ce iubita sa a adus pe lume un băiat perfect sănătos, prin cezariană. Fostul concurent Survivor România a oferit un interviu în cadrul căruia a oferit primele detalii despre micuțul său. Se pare că fiul lui a avut la naștere 3,12 kilograme și o înălțime de 50 de cm.

Mai mult decât atât, Laura și Sorin s-au gândit la numele pe care băiatul lor o să îl poarte, și anume, Zayn Alexander. Iubita fostului Războinic a fost cea care a venit cu ideea!

„Ne-am dorit un nume mai special, unic, Zayn mi-a șoptit Laura cândva, iar mie mi-a plăcut foarte mult”, a declarat Sorin Pușcașu, pentru WOWbiz.

Comunitatea fostului concurent de la Kanal D a aflat imediat detaliile despre naștere deoarece Sorin a făcut marele anunț pe rețelele de socializare.

„Scopul vieții noastre a venit pe lume in această dimineață la 04:15 (egal 10)❤️Bine ai venit pe lume Zayn Alexander! Ai venit intr o lume dură și deja ai trecut prin ceva greutăți, dar faptul ca ai reușit, te face cel mai puternic! Să știi ca îți suntem recunoscători că ne-ai ales pe noi pentru a-ți fi părinți, iar eu și cu mami îți promitem ca o sa dam TOTUL și încă puțin pentru tine! Te iubim ♾👼🏻', a scris el.

Ce mesaj a postat Laura înainte de a deveni mamă

Înainte de a-l aduce pe lume pe Zayn Alexander, Laura a postat pe rețelele de socializare un mesaj extrem de emoționant. Ea a subliniat că nu s-a simțit pregătită pentru această etapă, deși cei din jur și-o imaginau în ipostaza de mamă.

„Cred că toată viața mea am auzit cuvintele astea: Ești făcută să fii mămică! Însă nu m am simțit niciodată suficient de pregătită, mă gândeam eu…că fără studii în psihologie, medicină, fără să mă cunosc suficient și fără o stabilitate financiară, nu am eu nici un drept să aduc pe lume un suflet! Însă știu că sufletul ăsta mic, pe care îl port în pântec, m-a ales pe mine să-i fiu mămică, că a venit la momentul potrivit, și doar când @sorinpuscasuofficial a venit în viața mea! Sunt în extaz de când sunt însărcinată! Mă bucur de fiecare mișcare, de fiecare sughiț al tău, sau poftă a mea! Te iubesc bebelușule, te iubesc dinainte să știu de tine!”, a scris ea.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton